ZingyLand: Μια Εκπαιδευτική Εφαρμογή Για Παιδιά 0-8 Ετών

zingyland-bookself

Το ZingyLand είναι μια εφαρμογή για iPad που δημιουργήθηκε πριν από λίγους μήνες. Από πίσω βρίσκεται μια ομάδα Ελλήνων, η οποία έχει ένα μοναδικό σκοπό: να προσφέρει στις οικογένειες ανά τον κόσμο μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα γεμάτη ιστορίες, παιχνίδια, παζλ και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Όλο το περιεχόμενο που συναντάει κανείς στην εφαρμογή έχει δημιουργηθεί με την συμβολή παιδοψυχολόγων, προκειμένου να διασφαλιστεί η καταλληλότητά του και να ενισχυθεί ο εκπαιδευτικός του χαρακτήρας. Κάθε ιστορία έχει δημιουργηθεί μοναδικά από την ομάδα του ZingyLand και έχει ως στόχο στο να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να μάθει πράγματα στους μικρούς μας φίλους.

Οι ιστορίες αυτές είναι ήδη διαθέσιμες σε 4 γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά και Ισπανικά), ενώ η ομάδα που το αναπτύσσει σκέφτεται την πιθανότητα να προσθέσει ακόμα 1-2 γλώσσες μέσα στους επόμενους μήνες.

Κάθε μία από τις ιστορίες που περιλαμβάνονται έρχεται με τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια: παζλ, ζωγραφικής και κάρτες μνήμης. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των παιχνιδιών οι χρήστες κερδίζουν διάφορες κονκάρδες.

zingyland-book-page

Μαζί με κάθε ιστορία έρχονται και τρία εκπαιδευτικά παιχνίδια

Με το που κατεβάσεις την εφαρμογή, θα έχεις πρόσβαση σε ένα δωρεάν βιβλίο για να αποφασίσεις αν σου αρέσει ή όχι. Στη συνέχεια μπορείς να προμηθευτείς περισσότερα, με το καθένα να κοστίζει 1,79 €.

Κατέβασε τώρα το ZingyLand δωρεάν από το App Store. Αν έχεις συσκευή Android, να σε ενημερώσουμε πως μια τέτοια έκδοση της εφαρμογής είναι στα άμεσα σχέδια της εταιρείας, οπότε κάνε λίγη υπομονή.

zingyland-puzzle-game

Ένα ενδεικτικό παιχνίδι παζλ που συναντάς στο ZingyLand

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.