Το Fleksy Μας Δίνει Μια Πρώτη Ματιά Από Το Πληκτρολόγιο Στο iOS 8

fleksy-keyboard-ios-8

Ένας από τους πολλούς συμβιβασμούς που κάνει η Apple με τον ερχομό του iOS 8 είναι το άνοιγμα του λειτουργικού σε πληκτρολόγια άλλων εταιρειών. Το Fleksy σκοπεύει να είναι ένα από τα πρώτα πληκτρολόγια που θα είναι διαθέσιμα το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η Syntellia, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει να δοκιμάζει τα APIs που φέρνει μαζί του το iOS 8. Αυτό φαίνεται και από το teaser που μοιράστηκαν μαζί μας στο Twitter:

Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στην beta μπορεί να συμπληρώσει το email του στην φόρμα που θα βρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το Fleksy είναι το έξυπνο πληκτρολόγιο που δημιούργησαν τρεις Έλληνες, ο Κώστας Ελευθερίου (Founder & CEO), ο Βασίλης Ράππος (UX Designer) και ο Γιάννης Βερδελής (Founder & COO). Η δουλειά που έχει γίνει είναι τόσο καλή που πριν από λίγες εβδομάδες κάποιος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ για το γράψιμο μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του Fleksy.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία πριν από περίπου ένα χρόνο να πούμε δυο λόγια με την ομάδα που το δημιούργησε. Μπορείς να διαβάσεις την συνέντευξη εδώ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.