Το Amazon Θα Παρουσιάσει Μια "Καταπληκτική" Νέα Συσκευή Στις 18 Ιουνίου

Το Amazon ανακοίνωσε μια εκδήλωση για τις 18 Ιουνίου. Θέλοντας να μας εξάψει το ενδιαφέρον, η εταιρεία δημιούργησε το παραπάνω βίντεο, με τις αντιδράσεις του κόσμου καθώς χρησιμοποιεί την νέα συσκευή. Προφανώς όμως, εμείς δεν βλέπουμε σε κανένα σημείο την ίδια την συσκευή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να γνωρίσουμε το 3D smartphone, για το οποίο τόσα έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα. Οι φήμες λένε πως η οθόνη του θα προβάλει τρισδιάστατα γραφικά χωρίς τη χρήση γυαλιών. Ακόμα ένας καινούργιος αισθητήρας θα καταλαβαίνει πότε αλλάζει θέση το πρόσωπο του χρήστη, έτσι ώστε να αλλάζει και η θέση στην οποία εμφανίζεται η τρισδιάστατη διεπαφή.

Ρίχνοντας μια ματιά στην φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που έχει δημιουργηθεί για τους επισκέπτες της εκδήλωσης, στις ερωτήσεις που προορίζονται για τους developers συναντάμε μεταξύ άλλων τις εξής:

  • Describe an innovative way in which you have used gyroscopes, accelerometers, or other device sensors in your app development.
  • Are you interested in developing apps utilising a new type of sensor?

"A new type of sensor". Με το παραπάνω προκρίνεται η φήμη που αναφέρεται σε ένα smartphone με τρισδιάστατες δυνατότητες.

Το αμέσως επόμενο πράγμα που περιμένουμε να μάθουμε είναι η τιμή της συσκευής. Αν κρίνουμε από την πολιτική της εταιρείας στα tablets που έχει δημιουργήσει, τότε σίγουρα αυτή θα είναι αρκετά χαμηλά.

Θυμήσου ακόμα:
Το Amazon Εγκαινιάζει Το Fire TV, Μια Συσκευή Για Ψυχαγωγία Στο Καθιστικό
Παράδοση Αντικειμένων Μέσω Drones Για Το Amazon

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.