Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες Για Το Fleksy

fleksy-guinness-world-record

Το έξυπνο πληκτρολόγιο που ακούει στο όνομα Fleksy μπαίνει στο βιβλίο των Guinness World Records, στην κατηγορία "Fastest Typing on a Smartphone".

Όπως αναφέρει η ομάδα στο blog της, από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψαν πως υπάρχει ένα Guinness World Record για το γράψιμο μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα, αποφάσισαν πως πρέπει να προσπαθήσουν να το σπάσουν. Έτσι κι έγινε. Σήμερα ανακοίνωσαν πως ο Marcel, ένας χρήστης του Fleksy, κατάφερε να καταρρίψει το προηγούμενο ρεκόρ, με χρόνο 18,19 δευτερόλεπτα.

Για σύγκριση να πούμε πως τον περασμένο Ιανουάριο ο μέχρι πρόσφατα κάτοχος του ρεκόρ Gaurav Sharma χρειάστηκε 18,44 δευτερόλεπτα για να γράψει το μήνυμα:

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

Αυτό το είχε καταφέρει χρησιμοποιώντας το Word Flow, το πληκτρολόγιο που έχει δημιουργήσει η Microsoft για τους χρήστες των Windows Phone 8.1.

Δες ακόμα: Η Syntellia Σηκώνει $3 Εκατομμύρια Μέσα Από Ένα Series A Funding Round

Για να γιορτάσει αυτή την επιτυχία, η ομάδα του Fleksy ανακοίνωσε πως προσθέτει ακόμα δύο εβδομάδες δωρεάν χρήσης στην έκδοση Trial. Επιπλέον ρίχνει την τιμή της εφαρμογής κατά 50% για όποιον την αγοράσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.  Μπορείς να την προμηθευτείς είτε το App Store (iOS), είτε από το Google Play (Android) έναντι 1,46€.

Παράλληλα ανακοίνωσε την έναρξη του Open Fleksy, ενός διαγωνισμού μέσα από τον οποίο μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε να σπάσουμε το παγκόσμιο ρεκόρ των 18,19 δευτερολέπτων. Στο τέλος του διαγωνισμού αυτοί που έκαναν τους 10 καλύτερους χρόνους θα κερδίσουν από ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του Fleksy και ένα βιβλίο Guinness World Record. Λόγω της φύσης του διαγωνισμού, σε αυτόν μπορείς να συμμετάσχεις μόνο μέσω της εφαρμογής που κυκλοφορεί για το Android.

Πριν από περίπου ένα χρόνο είχαμε πάρει μια συνέντευξη από την Syntellia, την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Fleksy. Μπορείς να την θυμηθείς εδώ.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες Για Το Fleksy”

  1. […] κλειστά τα μάτια σου. Πρόσφατα μάλιστα η εφαρμογή μπήκε στο βιβλίο των Guinness World Records στην κατηγορία “Fastest Typing on a […]