Το Facebook Αναγκάζει Όλους Τους Χρήστες Να Κατεβάσουν Το Messenger

facebook-messenger-icon

Μέσα στις επόμενες βδομάδες το Facebook αναμένεται να αφαιρέσει τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μέσα από τη βασική του εφαρμογή σε iOS και Android. Έτσι οι χρήστες της υπηρεσίας θα πρέπει να εγκαταστήσουν το Messenger αν θέλουν να συνεχίσουν να λαμβάνουν και να στέλνουν μηνύματα με τις επαφές τους.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Facebook στο Reuters, η απόφαση αυτή πάρθηκε προκειμένου να μπορεί η εταιρεία να προσφέρει στους χρήστες της μια ποιοτική εμπειρία. Κι αυτό συμβαίνει επειδή το Messenger είναι πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ από την αντίστοιχη λειτουργία που έχει υλοποιηθεί μέσα στην ίδια την εφαρμογή του Facebook.

Αδιαμφισβήτητα η συγκεκριμένη κίνηση αναμένεται να φέρει περισσότερους χρήστες στο Messenger. Παράλληλα όμως θα φέρει και αρκετή γκρίνια, αφού πολλοί ήταν ευχαριστημένοι με την κατάσταση όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, μπορείς να κατεβάσεις το Messenger από εδώ (iOS) και εδώ (Android).

[image via]

Σχολιάστε >
19 σχόλια
|
Κατηγορίες:

19 απαντήσεις στο “Το Facebook Αναγκάζει Όλους Τους Χρήστες Να Κατεβάσουν Το Messenger”

  1. Ο/Η zerobill λέει:

    Αν σκεφτεί κανείς στατιστικά όπως ότι το experience των facebook χρηστών είναι σε ίδια ικανοποιήτικα επίπεδα με άλλες υπηρεσίες όπως οι αεροπορικές γραμμές (κάπου έχω χάσει το link) η γκρίνια αυτή είναι μάλλον αναμενόμενη και ελεγχόμενη.
    Άλλη η active χρήση, facebook app, και άλλη η passive/responsive χρήση, messenger. Λογικό φαίνεται
    Η γκρίνια μάλλον έρχεται από το experience του messenger που ενώ μίλησες με τον φίλο σου και τελείωσε η συζήτηση θα πρέπει μόνος του ο χρήστης να σύρει το κυκλάκι με τη φωτογραφία στο "Χ". Κάτι τέτοια θέλουν φτιάξιμο imbo