Βγάλε Selfie Με Θέα Την Ακρόπολη Και Κέρδισε Smartphones

acropolis_taratses02

Από την 1η Ιανουαρίου ο Θοδωρής Γεωργακόπουλος ξεκίνησε σε συνεργασία με τη WIND ένα project φωτογραφίας που ονομάστηκε 100taratses. Κάθε ημέρα ανέβαζε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία της Ακρόπολης όπως φαίνεται από εκατό διαφορετικές ταράτσες της Αθήνας. Μπορείς να τις δεις όλες, μαζί με τις ιστορίες τους, εδώ.

Αυτή την εβδομάδα το project αυτό φτάνει στο τέλος του. Επειδή μας έμειναν κάποια από τα smartphones που χρησιμοποιήθηκαν για να τη λήψη των παραπάνω φωτογραφιών, είπαμε να σας τα χαρίσουμε.

Για να κερδίσεις ένα από αυτά:

  1. Βγάλε μια selfie με φόντο την Ακρόπολη. Στην φωτογραφία θα πρέπει να βλέπουμε την ίδια την Ακρόπολη, δηλαδή όχι αφίσες ή φωτογραφίες της.
  2. Ανέβασε την στο Instagram μαζί με το hashtag #acropoliselfie και ένα mention στην @WIND_Hellas. Θυμήσου πως για να μετρήσει η συμμετοχή σου, ο λογαριασμός πρέπει να είναι δημόσιος και όχι private.

Όλες οι φωτογραφίες θα ανεβαίνουν αυτόματα στο acropoliselfie.tumblr.com. Μπορείς όμως να τις δεις και με μια αναζήτηση στο Instagram με το αντίστοιχο hashtag.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 15 Μαΐου και σε αυτόν μπορείς να συμμετέχεις με όσα διαφορετικά μεταξύ τους selfie θέλεις. Στο τέλος θα πραγματοποιήσουμε κλήρωση ανάμεσα στις συμμετοχές, από την οποία θα βγουν οι τέσσερις νικητές. Κάθε ένας από αυτούς θα κερδίσει ένα από τα: Nokia Lumia 1020, Sony Xperia Z1, LG G2 και Samsung Galaxy Note 3. Είναι οι ίδιες οι συσκευές που χρησιμοποίησε ο Θοδωρής για να φωτογραφίσει από τις 100 ταράτσες.

Ανέβα λοιπόν σε ταράτσες, βγες σε μπαλκόνια, πήγαινε μια βόλτα και από την ίδια την Ακρόπολη. Βγάλε τον φωτογράφο που κρύβεις μέσα σου, έστω και με selfie. Και που ξέρεις; Μπορεί σε λίγες εβδομάδες από τώρα να κυκλοφορείς με καινούργιο smartphone.

taratses

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Βγάλε Selfie Με Θέα Την Ακρόπολη Και Κέρδισε Smartphones”