Άνοιξε Η Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Το TEDxThessaloniki 2014

tedxthessaloniki-2014

Κάτι παραπάνω από ένας μήνας απομένει μέχρι την έναρξη του φετινού TEDxThessaloniki. Από σήμερα έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προκειμένου να παρακολουθήσεις από κοντά την εκδήλωση.

Όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος η συμπλήρωση της φόρμας είναι απαραίτητη για να μπορέσεις να αγοράσεις εισιτήριο. Μέσα στις επόμενες ημέρες η ομάδα που διοργανώνει το TEDxThessaloniki 2014 θα αρχίσει να στέλνει και τα πρώτα μηνύματα επιβεβαίωσης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, οπότε όσο νωρίτερα συμπληρώσεις τη φόρμα, τόσο το καλύτερο.

➤ TEDxThessaloniki 2014 Application

Έχουν ανακοινωθεί οι πρώτοι 9 ομιλητές

Στους ομιλητές συναντάμε τον Carlos Eduardo Espinal από το Seedcamp, τον Christian Heilmann από τη Mozilla, την δημοσιογράφο Μάγια Τσόκλη, την Stephanie Hospital από την OneRagtime, τον χειρούργο κρίσεων Chris Giannou, την ακτιβίστρια Dianna Cohen, τον πεζογράφο Χρήστο Χωμενίδη, την φωτογράφο Μυρτώ Παπαδοπούλου και τον αρχιτέκτονα Πρόδρομο Νικηφορίδη. Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον καθένα από αυτούς κάνοντας μια επίσκεψη στο blog της ομάδας.

Το director's cut του φετινού trailer

Αυτές τις μέρες δημοσιεύτηκε και το director's cut του trailer του TEDxThessaloniki 2014. Μπορείς να το παρακολουθήσεις εδώ:

[Disclaimer: Ο Χάρης Τασιούλης είναι μέλος της ομάδας που διοργανώνει το TEDxThessaloniki 2014]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.