Το Susurrus Αναλαμβάνει Να Συνδέσει Τους Fashion Bloggers Με Τα Brands

susurrus-01

Το DominoStyle, μια από τις δέκα ιδέες που επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα COSMOTE Startup, εξελίσσεται και αλλάζει όνομα. Έτσι, από εδώ και πέρα θα ονομάζεται Susurrus. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που αναλαμβάνει να φέρει σε επαφή τους fashion bloggers με τα brands που θέλουν να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα τους.

Πως δουλεύει;

Οι bloggers παρέχουν στο Susurrus διάφορες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες τους. Αυτές προέρχονται είτε από το ίδιο το blog, είτε από τους αντίστοιχους λογαριασμούς στα διάφορα social media. Τα brands από την πλευρά τους έχουν τη δυνατότητα να καθορίσουν συγκεκριμένα κριτήρια που επιθυμούν να πληροί το κοινό που θέλουν να προσεγγίσουν. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε χαρακτηριστικά όπως είναι η χώρα, το φύλλο και η ηλικία. Χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που παίρνει από τα blogs και τις απαιτήσεις των brands, το Susurrus είναι στη θέση να αντιστοιχήσει τους κατάλληλους fashion bloggers με το κάθε brand.

Το θετικό για τα μεν blogs είναι πως αποκτούν μια επιπλέον πηγή εσόδων, χωρίς να χάνουν το στυλ και την αναγνωρισιμότητα τους. Τα δε brands έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν ακριβώς στο κοινό που επιθυμούν.

susurrus-team-01

Η ομάδα του Susurrus αποτελείται από την Λίνα Στούμπου, τον Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, τον Διονύση Ρόδη και τον Παναγιώτη Τσάγγα.

Πως μπορείς να συμμετάσχεις;

Στα άμεσα σχέδια του startup περιλαμβάνεται η εκτέλεση της πρώτης καμπάνιας ανάμεσα σε brands και fashion bloggers μέσα στον Απρίλιο, καθώς και η επέκταση της εφαρμογής σε διεθνές επίπεδο.

Όποιος blogger θέλει να ενταχθεί στην πλατφόρμα του Susurrus και να τη δοκιμάσει πρώτο χέρι, δεν έχει παρά να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει στο susurrus.io.

Σχολιάστε >
33 σχόλια
|
Κατηγορίες:

33 απαντήσεις στο “Το Susurrus Αναλαμβάνει Να Συνδέσει Τους Fashion Bloggers Με Τα Brands”

  1. Ο/Η Θύμιος Στούμπος λέει:

    Πολύ καλή ιδέα από μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι να πάει καλά.