Χρηματοδότηση 820.000$ Για Το Locish

locish

Το Locish ανακοίνωσε πως εξασφάλισε έναν γύρο χρηματοδότησης σε επίπεδο seed funding ύψους 820.000$. Σε αυτό συμμετείχαν το Odyssey Jeremie Partners, το Jeremie Openfund II και τρεις ιδιώτες επενδυτές με έδρα τη Silicon Valley.

Η πρώτη μας επαφή με το ελληνικό startup έγινε πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ανακοίνωνε τη λήψη 60.000€ από το Openfund II. Τότε είχε παρουσιαστεί ως μια εφαρμογή που αναλαμβάνει να φέρει σε επαφή τους ταξιδιώτες που ήθελαν να γνωρίσουν εστιατόρια, μπαρ και άλλα μέρη με τους κατοίκους της κάθε πόλης. Οι δεύτεροι έπαιρναν ένα μικρό ποσό χρημάτων για κάθε συμβουλή που αποδέχονταν οι πρώτοι. Τώρα το Locish εξελίσσεται σε κάτι πιο γενικό, αφού δεν θα προορίζεται μόνο στο ταξιδιωτικό κοινό. Αντίθετα στόχος της υπηρεσίας είναι να βοηθάει όποιον θέλει να ανακαλύψει καινούργια μέρη για φαγητό ή ποτό, στην πόλη του ή αλλού.

Η νέα έκδοση της εφαρμογής αναμένεται να είναι έτοιμη τον ερχόμενο Μάιο. Το αρχικό λανσάρισμα θα γίνει στην Αθήνα, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο. Αν θέλεις να είσαι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή, συμπλήρωσε το email σου στο locish.com.

locish-cover

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.