Την Άνοιξη Η Πρώτη Σημαντική Ενημέρωση Για Τα Windows 8.1

microsoft-windows-8-1-01

Στα πλαίσια του Mobile World Congress που διεξάγεται αυτή τη βδομάδα, η Microsoft βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει τις πρώτες λεπτομέρειες για την πρώτη σημαντική ενημέρωση των Windows 8.1.

Μεταξύ άλλων το “Update 1”, όπως αποκαλείται εντός της εταιρείας, έχει σχεδιαστεί με βασικό στόχο να βελτιώσει την εμπειρία που απολαμβάνουν όσοι χρησιμοποιούν ποντίκι και πληκτρολόγιο. Η Microsoft αναφέρει πως θα γίνει πιο εύκολη η έναρξη και η εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών μέσα από την γραμμή εργασιών των Windows 8.1.

Διάβασε ακόμαΤα Windows 9 Έρχονται Τον Απρίλιο Του 2015

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα στα Windows 8 να τρέχουν σε συσκευές που χρησιμοποιούν από 1 GB RAM και 16 GB χωρητικότητας και πάνω. Αυτό, σε συνδυασμό με την είδηση πως η Microsoft ρίχνει την τιμή των Windows 8.1 έως και 70% για τους κατασκευαστές συσκευών, οι οποίες τιμολογούνται μέχρι 250$, δείχνει πως η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο να μεγαλώσει τη βάση των χρηστών που δεν θέλουν να πληρώσουν πολλά για έναν υπολογιστή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Joe Belfiore, υπεύθυνος για τα κινητά τηλέφωνα, τα tablets και τα PCs στη Microsoft, το “Update 1” αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στην άνοιξη.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Την Άνοιξη Η Πρώτη Σημαντική Ενημέρωση Για Τα Windows 8.1”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Κακά τα ψέματα, τελευταία επιτυχία της Microsoft στο κομμάτι του λειτουργικού, ήταν τα Windows 7....

  2. Ο/Η Γιώργος Καπέλης λέει:

    Άντε να δουμε και την ενοποίηση με τα wp