Με Το Gear Fit Η Samsung Δημιουργεί Τον Δικό Της Fitness Tracker

gear-fit-02

Σήμερα, παράλληλα με το καινούργιο Galaxy S5, η Samsung παρουσίασε και το Gear Fit. Πρόκειται για τον πρώτο fitness tracker που δημιουργεί η κορεατική εταιρεία.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς είναι η έγχρωμη καμπυλωτή AMOLED οθόνη του με μέγεθος 1.84”. Εσωτερικά, περιλαμβάνει ό,τι θα περίμενες από μια τέτοια συσκευή: επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο καθώς και αισθητήρα καρδιακού ρυθμού. Σύμφωνα με την Samsung, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 210 mAh. Έτσι, υπολογίζεται πως το Gear Fit μπορεί να λειτουργεί για περίπου 3-4 ημέρες χωρίς φόρτιση.

Θυμήσου επίσηςΤο Nexus 5 Ήρθε Στην Ελλάδα

Στο κομμάτι του λογισμικού, το Gear Fit προσφέρει περισσότερα από ένα απλό fitness tracker. Λειτουργεί ως ρολόι και ξυπνητήρι, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να εμφανίζει μεταξύ άλλων πληροφορίες για τις εισερχόμενες κλήσεις, τα emails και τα SMS που λαμβάνεις. Επιπλέον συνεργάζεται με εφαρμογές όπως το S Planner, το οποίο λειτουργεί ως ένα ημερολόγιο. Δυστυχώς φαίνεται πως υποστηρίζει μόνο τις συσκευές της σειράς Galaxy.

Το Gear Fit είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη. Θα κυκλοφορήσει σε τρία διαφορετικά χρώματα: μαύρο, πορτοκαλί και γκρι. Αξίζει να σημειωθεί πως αν βαρεθείς το λουράκι που έχεις, μπορείς να το αλλάξεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Η συσκευή αναμένεται να διατεθεί στην αγορά μαζί με το Galaxy S5, κάπου στο πρώτο μισό του Απριλίου. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε το πόσο θα κοστίζει.

gear-fit-01

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Με Το Gear Fit Η Samsung Δημιουργεί Τον Δικό Της Fitness Tracker”

  1. […] κάθε γεύμα που καταναλώνεις. Από την άλλη πλευρά με το Gear Fit της Samsung μπορείς να διαβάζεις τα εισερχόμενα μηνύματα […]