Το CforCrafts Ταξιδεύει Το Ελληνικό Ταλέντο Στο Εξωτερικό

cforcrafts-01

Το CforCrafts είναι μια καινούργια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που δίνει τη δυνατότητα σε δημιουργούς χειροποίητων ειδών και τροφίμων να αποκτήσουν το δικό τους e-shop.

Εσύ καθορίζεις όλες τις επιλογές

Κάθε δημιουργός και κάθε μικρή επιχείρηση τροφίμων έχει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα. Μέσα από αυτό μπορεί να πουλήσει, να διαχειριστεί και να παρουσιάσει τα προϊόντα του όπως ακριβώς θέλει. Είτε αναφερόμαστε σε λιανική, είτε σε χονδρική πώληση. Λαμβάνει απευθείας τις παραγγελίες και έχει το δικό του ταμείο. Κατά κάποιο τρόπο θα λέγαμε πως το CforCrafts του δίνει την ευκαιρία να αποκτήσει το δικό του μικρό σπίτι μέσα σε ένα μεγαλύτερο.

Διάβασε ακόμαΜια Μέρα Στα Γραφεία Του Skroutz.gr

Όσον αφορά τα έσοδα του startup, η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό αποφάσισε να μην παίρνει προμήθεια για κάθε προϊόν που αγοράζουν οι καταναλωτές. Έτσι, αντίθετα με άλλες υπηρεσίες όπως το αμερικανικό Etsy ή το ελληνικό Jamjar, στο CforCrafts οι δημιουργοί πληρώνουν μια μικρή μηνιαία συνδρομή, ανάλογα με τον όγκο των κωδικών που θέλουν να διαθέσουν, η οποία αρχίζει από τα 9,90€.

Και τώρα ένα ακόμα θετικό της υπηρεσίας. Πολύ συχνά τα μεταφορικά έξοδα λειτουργούν ως φραγμός στην σκέψη κάποιου παραγωγού να πουλήσει τα προϊόντα του στο εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο το CforCrafts έχει συνάψει συμφωνία με την UPS, προκειμένου οι δημιουργοί που συμμετέχουν στην πλατφόρμα να απολαμβάνουν μικρότερα έξοδα αποστολής.

Ενισχύοντας το ελληνικό χειροποίητο...

Το CforCrafts έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να γεφυρώνει με όμορφο τρόπο το μεράκι και το ταλέντο των Ελλήνων δημιουργών με την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά. Αυτό άλλωστε ήταν από την αρχή και το όραμα των δύο δημιουργών του, της Ειρήνης Λουίζου και του Νίκου Αναμουρλόγλου, οι οποίοι αναφέρουν πως θέλουν να ενισχύουν το ελληνικό χειροποίητο στις αγορές του εξωτερικού με κάθε τρόπο.

...και παρέχοντας e-shops για καλό σκοπό

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών, η ομάδα του CforCrafts αποφάσισε να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για τέτοιους καλούς σκοπούς. Έτσι αυτή τη στιγμή μέσα στην κατηγορία Social Impact θα βρεις προϊόντα από οργανισμούς όπως ο Στόχος, η Greenpeace και ο Αρκτούρος.

100+ επαγγελματίες δημιουργοί μέσα στο 2014

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2013 και πλέον φιλοξενεί δημιουργούς και παραγωγούς από αρκετές περιοχές της χώρας. Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το τέλος του 2014 να φιλοξενεί 100 ή και περισσότερους επαγγελματίες δημιουργούς, οι οποίοι θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολλαπλές αγορές ανά τον κόσμο. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά με  μια επίσκεψη στο cforcrafts.com.

cforcrafts-02

Θυμήσου επίσης:
[Συνέντευξη] Το Supergiftme Σε Βοηθάει Να Αποκτήσεις Το Τέλειο Δώρο
Άφησε Το eggrafa.com.gr Να Φροντίζει Για Τα Έγγραφα Που Χρειάζεσαι

Σχολιάστε >
5 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.