Στις 20 Και 21 Μαρτίου Επιστρέφει Το Startup Camp Berlin

startup-camp-berlin-2014

Στις 20 και 21 Μαρτίου επιστρέφει και φέτος το Startup Camp Berlin, ένα συνέδριο που έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για εκατοντάδες άτομα από την ευρωπαϊκή startup σκηνή.

Μέσα από αυτό business angels, venture capitalists και entrepreneurs έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επαφές, τόσο μεταξύ τους, όσο και με νέους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο. Αυτή τη χρονιά το συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 600 επισκέπτες και περίπου 80 ομιλητές.

Για πρώτη φορά φέτος, παράλληλα με το Startup Camp Berlin, διοργανώνεται και το Tech Fair. Πρόκειται για μια έκθεση στην οποία 50 εταιρείες τεχνολογίας θα προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του συνεδρίου είναι το Pitch Marathon. Αυτό αποτελείται από 4 sessions, με το καθένα να διαρκεί 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτού του μαραθωνίου τουλάχιστον 24 startups θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή των επενδυτών. Κάθε ομάδα έχει στη διάθεση της περίπου 4 λεπτά.

Με το που μια ομάδα ολοκληρώνει την παρουσίαση της, οι επενδυτές της δίνουν “Pitch Marathon Euros”. Στο τέλος, η ομάδα που θα έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα “μετρητά” κερδίζει το Camp Champ Grand Prize. Στο παρελθόν αυτό περιελάμβανε ένα σύνολο από υπηρεσίες που μπορεί να εκμεταλλευτεί μια επιχείρηση (cloud services, νομικές συμβουλές, παροχή email κλπ) συνολικής αξίας άνω των 25.000€.

Οι startups που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή για το Pitch Marathon, πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν εδώ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Αν όμως θέλεις απλώς να παρακολουθήσεις το συνέδριο, μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου από εδώ. Θυμήσου πως οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.