BBM 2.0 Για Αndroid & iPhone Με Πολλά Νέα Xαρακτηριστικά

bbm 2.0

Τον περασμένο Οκτώβριο η BlackBerry έδωσε το ΒΒΜ για Android & iOS, καταφέρνοντας μέχρι σήμερα να έχει πάνω από 80 εκ. ενεργούς χρήστες. Σήμερα, ένα μεγάλο update δίνεται για τις συσκευές αυτές (σταδιακά μέσα στη μέρα), που φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, κάποια από τα οποία δεν υπάρχουν ακόμα και σε όσους χρησιμοποιούν BlackBerry.

BBM Voice

samsungs4_android_bbm_voicereceive_eng

Οι χρήστες του καινούργιου BBM μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους με κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω δικτύου Wi-Fi ή του προγράμματος δεδομένων. Ένα πράσινο εικονίδιο στην πάνω δεξιά πλευρά της επαφής, δηλώνει εάν ο χρήστης βρίσκεται εντός δικτύου, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η κλήση.

BBM Channels

IMG_20140213_195030

Τα ΒΒΜ Channels έκαναν την εμφάνισή τους την περασμένη χρονιά στο BlackBerry 10 ΟS και ουσιαστικά πρόκειται για "microblogs", μέσα από τα οποία γίνονται συζητήσεις. Ο κάθε χρήστης μπορεί να συμμετέχει σε ένα channel, να δημιουργήσει ένα καινούριο, να κάνει like, comment, ή να επικοινωνήσει ακόμη και με τον admin κάποιου channel.

Location Sharing (Glympse)

samsungs4_bbm_quick_share_glympse_send_eng

Είναι ένα χαρακτηριστικό εντελώς νέο και έχει να κάνει με το live sharing της τοποθεσίας για ορισμένο χρονικό διάστημα. Ο χρήστης μπορεί να επιτρέψει να γίνεται ορατός στις επαφές του σε... ζωντανή μετάδοση για κάποιο χρόνο, ενώ με τη λήξη του χρονικού διαστήματος, η τοποθεσία γίνεται πάλι private.

Pictures, files, voice notes sharing

samsungs4_bbm_quick_share_voicenote_eng

Πλέον δίνεται η δυνατότητα για sharing φωτογραφιών, αρχείων, voice notes, callendar event, επαφών, με το πάτημα ενός πλήκτρου, απλά και γρήγορα, κάτι που απολάμβαναν μόνο οι χρήστες BlackBerry συσκευών μέχρι σήμερα.

Dropbox Integration

samsungs4_bbm_quick_share_sendfile_eng

Κάθε χρήστης μπορεί να μοιράσει αρχεία απευθείας από τον λογαριασμό του στο Dropbox, ενώ αντίστροφα μπορεί να αποθηκεύσει τα αρχεία που λαμβάνει κατευθείαν στο cloud της υπηρεσίας.

Νέα emoticons, μεγαλύτερα ΒΒΜ groups

screen-shot-2014-02-12-at-9-35-53-pm

100 νέα emoticons προστέθηκαν στο BBM, δίνοντας περισσότερο χρώμα στα chats, ενώ πλέον τα groups έχουν χωρητικότητα 50 ατόμων, από 30 που ήταν έως σήμερα.

[via]

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.