Η Endeavor Greece Αναζητάει Τους Επόμενους Επιχειρηματίες Για Το Δίκτυο της

endeavor-01

Αρχίζει αυτή τη βδομάδα ο πρώτος κύκλος αιτήσεων της χρονιάς που διανύουμε για το επιχειρηματικό δίκτυο της Endeavor Greece. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες έχουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για να δηλώσουν συμμετοχή.

Στόχος της είναι να προσελκύσει τους μελλοντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες από όλους τους κλάδους, που έχουν τις δυνατότητες να αποτελέσουν πρότυπα για τις νεότερες γενιές, καθώς και να κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή κάποιος, πρέπει η επιχείρηση του να παρουσιάζει οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 200.000€, να βασίζεται σε ένα στέρεο επιχειρηματικό μοντέλο, με σημαντική προοπτική ανάπτυξης και να απαρτίζεται από ανθρώπους με πάθος και ενθουσιασμό. Η αξιολόγιση και η επιλογή γίνεται μέσα από μια πολυδιάστατη διαδικασία, η οποία περιλαμβάνει ένα σύνολο από συνεντεύξεις με μέλη του δικτύου του οργανισμού σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Οι επιχειρηματίες που επιλέγονται κάθε φορά απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκοσμίου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες τους, καθώς και πρόσβαση σε διεθνές δίκτυο κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον τους δίνεται η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις συνεργασίες της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις ανά τον κόσμο για την καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους.

Μέχρι σήμερα από την χώρα μας στο δίκτυο της Endeavor Greece έχουν ενταχθεί 11 επιχειρηματίες από 7 εταιρείες: Daily Secret, Hellas Direct, Obrela Security Industries, Out There Media, Papdimitriou, Fereikos-Helix και HotelBrain. Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν εδώ μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Θυμήσου: Ένα Infographic Για Την Κατάσταση Της Επιχειρηματικότητας Στην Ελλάδα

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.