Το IQbility Δέχεται Καινοτόμες Προτάσεις Μέχρι Τις 3 Μαρτίου

iqbility-01

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων οι θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων έχουν εξελιχθεί σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της startup σκηνής.

Έχοντας πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία τον πρώτο γύρο ένταξης εταιρειών στους κόλπους του, το IQbility, μία από τις πλέον αξιόλογες θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων στην Ελλάδα, άρχισε να δέχεται εδώ και λίγες μέρες νέες αιτήσεις για το 9μηνο πρόγραμμα του.

Τι παρέχει το IQbility;

Ένα από τα πιο ουσιαστικά πλεονεκτήματα που απολαμβάνει όποια startup συμμετέχει σε τέτοια προγράμματα, είναι πως για όσο διάστημα βρίσκεται εκεί έχει τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στο προϊόν της και μόνο σε αυτό. Μεταξύ άλλων το IQbility προσφέρει υπηρεσίες λογιστικής και νομικής υποστήριξης, πλήρεις γραφειακές υποδομές, cloud hosting, workstations και λοιπές τεχνικές υποδομές.

iqbility-02

Οι ενδιαφερόμενες ομάδες έχουν μέχρι τις 3 Μαρτίου για να καταθέσουν τις προτάσεις τους

Σε σύγκριση με άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, το IQbility πρωτοτυπεί παρέχοντας σε συνεργασία με το PJ Tech Catalyst Fund χρηματοδότηση επιπέδου preseed στις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η χρηματοδότηση αυτή γίνεται με τη μορφή επένδυσης έναντι μετοχικής συμμετοχής.

Κι αν πιστεύεις πως σε κάποιες περιπτώσεις οι σωστές συμβουλές είναι πιο χρήσιμες από τα χρήματα, θα χαρείς να μάθεις πως το πρόγραμμα του IQbility παρέχει στις ομάδες συχνές επαφές με έμπειρους mentors και coaches. Αυτοί προέρχονται μέσα από μια δεξαμενή εξειδικευμένων στελεχών και επιχειρηματιών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Πως μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή;

Η μόνη προϋπόθεση για να συμμετάσχεις είναι να έχεις δημιουργήσει ένα πρωτότυπο, το οποίο βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες πληροφορικής. Οι ενδιαφερόμενες (ακόμα και εν δυνάμει) startups έχουν μέχρι τις 3 Μαρτίου για να δηλώσουν συμμετοχή, με μια επίσκεψη στο iqbility.com/application.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.