Το TEDxAUEB 2014 Μας Βοηθάει Να Ανακαλύψουμε Τα Αναδυόμενα Μονοπάτια

tedx-aueb-01

Στις 15 Μαρτίου οι φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το δεύτερο κατά σειρά TEDxAUEB. Το θέμα της φετινής εκδήλωσης είναι τα “Αναδυόμενα Μονοπάτια”.

Ανακαλύπτοντας τα αναδυόμενα μονοπάτια

Η ομάδα του TEDxAUEB σκέφτηκε έναν έξυπνο και διαδραστικό τρόπο για να ανακοινώσει το θέμα αυτής της χρονιάς.

Αρχικά στο προαύλιο του πανεπιστημίου τοποθετήθηκε το γνωστό κόκκινο χαλί του TEDx και ένα κόκκινο κουτί, μαζί με το μήνυμα “Open the box”. Όπως θα περίμενες, αρκετοί από τους περαστικούς δίσταζαν να το ανοίξουν. Μόλις όμως κάποιος τολμηρός έκανε το βήμα, μέσα από το κουτί άρχισαν να βγαίνουν κόκκινα μπαλόνια, ενώ στη βάση του έβλεπες το σύμβολο X. Την ίδια στιγμή το θέμα της φετινής εκδήλωσης έκανε την εμφάνιση του στην είσοδο της σχολής.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως μετά το περυσινό TEDxAUEB με κεντρικό άξονα “Redefining Reality”, το “Emerging Paths” αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου. Έχοντας επαναπροσδιορίσει την πραγματικότητα, ήρθε η ώρα οι φοιτητές να ανακαλύψουν τα αναδυόμενα μονοπάτια που θα οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, την αλλαγή και τον τελικό στόχο.

Διάλεξε εσύ κάποιον από τους ομιλητές

Η ομάδα που διοργανώνει το TEDxAUEB αποφάσισε να δώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία στο κοινό να επιλέξει κάποιον από τους ομιλητές που θα ανέβουν στη σκηνή για να μοιραστούν μαζί μας τις ιδέες τους. Ο καθένας μπορεί να προτείνει αυτόν που θα ήθελε να δει μέσα από τη φόρμα που βρίσκεται εδώ.

Πως θα το παρακολουθήσεις;

Όπως έχει ανακοινωθεί, το TEDxAUEB 2014 θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο BIOS στις 15 Μαρτίου. Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει η φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή με μια επίσκεψη εδώ. Για τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) το εισιτήριο κοστίζει 15€, ενώ για τον υπόλοιπο κόσμο που θέλει να το παρακολουθήσει 20€.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το TEDxAUEB 2014 Μας Βοηθάει Να Ανακαλύψουμε Τα Αναδυόμενα Μονοπάτια”

  1. […] Θυμήσου σχετικά: Αναδυόμενα Μονοπάτια, Το Θέμα Του Φετινού TEDxAUEB […]