Στις 24 Φεβρουαρίου Θα Γνωρίσουμε Το Galaxy S5

samsung-unpacked-5

Η Samsung απέστειλε στους δημοσιογράφους τις προσκλήσεις για μια εκδήλωση με τίτλο Unpacked5. Αυτή θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, δηλαδή την ημέρα που αρχίζει και το φετινό Mobile World Congress.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, φαίνεται πως αυτή τη χρονιά η Samsung θέλει να αποφύγει τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε την παρουσίαση του Galaxy S4. Θυμίζουμε πως εκείνη τη φορά η εταιρεία είχε διοργανώσει μια κάπως αλλόκοτη παρουσίαση του smartphone στη Νέα Υόρκη με ηθοποιούς και ορχήστρα.

Ακούγεται πως το Galaxy S5 θα περιλαμβάνει μια μεγαλύτερη οθόνη με διαγώνιο 5″ και ανάλυση 2560x1440 pixels. Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στο Touch ID της Apple, δεν αποκλείεται το καινούργιο smartphone της Samsung να χρησιμοποιεί μια τεχνολογία αναγνώρισης της ίριδας. Οι φήμες λένε επίσης πως η συσκευή θα έρθει στα καταστήματα πριν τον Απρίλιο.

Δες ακόμαΤο Galaxy Gear Στην Πιο Περίεργη Διαφήμιση Της Χρονιάς

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Στις 24 Φεβρουαρίου Θα Γνωρίσουμε Το Galaxy S5”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Με αυτό το 'έρμο' το SV ή S5 τι θα γίνει at the end? Θα διαθέτει Touch Id -ως απάντηση στην Apple και το 5s- ή αναγνώριση αμφιβληστροειδούς;;;;;;;;;;;;;....................or something else?

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Αυτή είναι μια καλή ερώτηση... ακούγονται τόσα πολλά το τελευταίο διάστημα. Όλες μας οι απορίες θα λυθούν -υποθέτω- μέχρι το τέλος του μήνα..