Επένδυση $1,25 Εκατομμυρίων Στο Daily Secret

athens-daily-secret-01

Το Daily Secret, ένα από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά startups αυτή τη στιγμή, ανακοίνωσε σήμερα πως ολοκλήρωσε ένα νέο γύρο χρηματοδότησης (Series B). Όπως διαβάζουμε στο έγγραφο που κατέθεσε η εταιρεία στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, το ποσό αυτό ανέρχεται στα $1.25 εκατομμύρια.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε χάρη στην κύρια συμμετοχή της PanAfrican Investment Co., μιας ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων που όπως λέει και το όνομα της υποστηρίζει επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στην αφρικανική ήπειρο, καθώς και των επενδυτών του startup από προηγούμενο γύρο χρηματοδότησης Greycroft Partners και eVentures.

Σήμερα το Daily Secret δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 χώρες ανά τον κόσμο, αριθμώντας πάνω από 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές. Το startup σχεδιάζει να προσθέσει ακόμα 15 νέους προορισμούς μέσα στην επόμενη χρονιά, ένας στόχος που θα γίνει ακόμα πιο εύκολος μετά την τελευταία χρηματοδότηση.

[via, via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Επένδυση $1,25 Εκατομμυρίων Στο Daily Secret”

  1. Ο/Η Kostas Bariotis λέει:

    Ερώτηση: Πώς γίνετε "ελληνικό" startup ενώ είναι γραμμένο στα μητρώα του εξωτερικού; Επειδή οι υδριτές του μιλάνε ελληνικά;

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Ιδρύθηκε στην χώρα μας, από Έλληνες, λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σήμερα διατηρεί γραφεία τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Νέα Υόρκη. Για όλα αυτά Θα λέγαμε πως μπορούμε να το χαρακτηρίζουμε ελληνικό.

  2. Ο/Η Startup λέει:

    ο Αντώνης Λύμπερης χρεοκόπησε την εταιρεία του στην Ελλάδα τουλάχιστον αυτό ανέφερε στην επιστολή του στους εργαζομένους του, και σήμερα φιγουράρει στο διοικητικό συμβούλιο μιας startup εκπροσωπώντας την Νέα Ελλάδα.... Πιστεύετε ειλικρινά ότι μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτήν την χώρα.... Αν αυτά ειναι τα οχήματα για την νέα Ελλάδα προσωπικά προτιμώ την παλιά Ελλαδίτσα.