Πώς Tα Smartphones Αλλάζουν Τα Σχέδια Των Παντελονιών

smartphone pants 2

Τα smartphones όσο περνάει ο καιρός όλο και μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα οι 4 ίντσες της οθόνης ενός iPhone 5S να μοιάζει σήμερα "υπερβολικά μικρή", εν συγκρίσει με τον ανταγωνισμό. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη Samsung που γέννησε την κατηγορία των phablets, των μεγαλύτερων δηλαδή smartphones ή των μικρότερων tablets αν θέλετε.

Αυτή η... "μανία" όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνουν εντυπωσιακά οι οθόνες των κινητών τηλεφώνων οδήγησε ακόμα και τους σχεδιαστές ρούχων να αλλάξουν ακόμα και τις διαστάσεις στις τσέπες των παντελονιών. Αυτό ισχυρίζεται σε συνέντευξή του στη FoxNews.com ο αντιπρόεδρος της Dockers, Doug Conklyn, μιας εταιρείας που έχουμε γνωρίσει μέσα από τα παντελόνια τύπου τζιν, Levi's.

smartphone pants

Σχεδιαστές σε επαγρύπνηση

Το μέγεθος των μικρών τσεπών (νομισμάτων) στα παντελόνια αναπροσαρμόστηκε στο 4x4 από το 3x3 που ήταν πριν, ενώ μια κλασική τσέπη παντελονιού σήμερα είναι περίπου 30 εκ. σύμφωνα με τον Doug Conklyn. Στην κατηγορία των phablets για παράδειγμα, το πρώτο Samsung Galaxy Note είχε οθόνη 5,3 ίντσες, με το Galaxy Mega να φθάνει τις 5,8 και 6,3 ίντσες που είχε ως αποτέλεσμα φυσικά να μη χωράει στις τσέπες των παντελονιών.

Ακριβώς επειδή η τάση της εποχής είναι να μεγαλώνουν ολοένα και περισσότερο οι οθόνες των smartphones, οι σχεδιαστές έχουν τα μάτια τους ανοιχτά στη βιομηχανία, έτοιμοι να δώσουν λύσεις, με μεγαλύτερες τσέπες στα παντελόνια. Εσείς έχετε πρόβλημα με την τοποθέτηση του smartphone/plablet στην τσέπη;

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Πώς Tα Smartphones Αλλάζουν Τα Σχέδια Των Παντελονιών”

  1. Ο/Η Katerina Siomou λέει:

    Με την ακτινοβολία που έχουν τα σμαρτφόνια, μόνο πάνω στο σώμα μας δεν κάνει να ακουμπάνε όλη την ώρα. Ευτυχώς ως γυναίκες έχουμε τσάντες, μήπως το ίδιο να γίνει και με τους άντρες; Ένα τσαντάκι που τα κρατά λίγα εκατοστά πιο μακριά από ζωτικά
    όργανα, ίσως να σας σώσει.