Μια Εφαρμογή Υπόσχεται Καλύτερο Σεξ Με Τη Βοήθεια Του Google Glass

Sex-with-Google-Glass

Αυτό τουλάχιστον προσπαθεί να μας εξηγήσει ο developer Sherif Maktabi, αλλιώς δε θα είχε νόημα το νέο Sex with Google Glass (NSFW) που αναπτύσσει με στόχο ένα και μοναδικό: καλύτερο σεξ με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η βασική ιδέα της εφαρμογής είναι η εξής: "Wear Glass. Have Sex". Το ζευγάρι, φορώντας τα Google Glass, λέει: "OK Glass, it's time" προκειμένου να ξεκινήσει η εφαρμογή, ενώ για την απενεργοποίηση της αρκεί το "OK Glass, pull out".

Κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής το application δείχνει στον καθένα όλα όσα βλέπει το άλλο πρόσωπο. Την ίδια στιγμή προσφέρει κι άλλες υπηρεσίες, όπως το να σβήσει τα φώτα, να παίξει μουσική, ακόμη και να προτείνει στάσεις για το σεξ. Πρόκειται μάλλον για έναν σωματικό και τεχνολογικό συγχρονισμό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Η εφαρμογή δε σταματά εδώ. Καταγράφει όλη τη σεξουαλική επαφή και ανεβάζει το βίντεο στο cloud για 5 ώρες, ορατό μόνο από τους δύο συμμετέχοντες. Μετά την πάροδο 5 ωρών, το βίντεο διαγράφεται μια για πάντα από τους servers.

Για όποιον θέλει να πάρει μια γεύση από την εφαρμογή αυτή στο iPhone μέχρι να έρθουν τα Google Glass, δεν έχει παρά να κάνει sign up σε αυτή τη διεύθυνση. Θα χρησιμοποιούσατε ποτέ κάτι τέτοιο;

Sex-with-Google-Glass

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.