BlackBerry, Mια Από Τις Πιο Μισητές Εταιρείες Στην Αμερική

bb-sad-clown

Tι κάνει μια εταιρεία μισητή στους πελάτες; H 24/7 wallst δημοσίευσε μια έρευνα με τις 10 πιο μισητές εταιρείες στην Αμερική, με κριτήρια την ικανοποίηση πελατών, την απόδοση των μετοχών και το ποσοστό ικανοποίησης των εργαζομένων.

Στην 1η θέση των πιο μισητών εταιρειών βρίσκεται η ΜcDonald's, ενώ στην 9η θέση συναντούμε την BlackBerry που και αυτό το έτος θα παλέψει για την επιβίωσή της, όπως και οι εταιρείες DISH Network και JCPENNEY που είναι στην 5η και 10η θέση αντίστοιχα, κάθε μια στο είδος της φυσικά.

Tί κάνει μια εταιρεία μισητή;

Ο κύριος λόγος σύμφωνα με την 24/7 Wall St δεν είναι άλλος παρά η πορεία των μετοχών, οι οποίες στην περίπτωση της BlackBerry έχουν χάσει το 30% της αξίας τους τον περασμένο χρόνο και τα έσοδα $1,2 δις, που είναι χαμηλότερα κατά 56% σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, οι πωλήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς μόνο 4,3 εκ. BlackBerry smartphones έφθασαν στα χέρια των καταναλωτών το τελευταίο τρίμηνο του 2013, τη στιγμή που η Αpple πούλησε 33,8 εκ. iPhones.

Η πορεία των μετοχών, τα κέρδη και οι πωλήσεις καθορίζουν σε ένα μεγάλο βαθμό την εικόνα μιας εταιρείας. Στην περίπτωση της BlackBerry χρειάζεται κάτι παραπάνω από περισσότερα έσοδα και πωλήσεις. Απαιτείται ένα εκτεταμένο makeover προκειμένου να βγει από την παραπάνω λίστα.

[via, via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.