Αυτό Είναι Το Καλύτερο Smartphone Των Bloggers Στη CES 2014

#CES2014_

Η CES 2014 τελείωσε και μαζί έληξε και ένας διαγωνισμός που είχε στηθεί με συμμετέχοντες τέσσερις editors από το WIRED magazine. Η κάλυψη τέτοιων εκθέσεων απαιτεί συνεχές ποστάρισμα με οποιοδήποτε μέσο: laptop, tablet, audio recorder, smartphone.

Αυτή τη φορά οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνταν να καλύψουν τη CES μόνο μέσω του smartphone που είχαν στη διάθεσή τους, χωρίς να επιτρέπεται η χρήση άλλων συσκευών. Τα smartphones που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν τα: Apple iPhone 5S, Motorola Moto X, BlackBerry Z30 και Nokia Lumia 1020, ένα ανά συμμετέχοντα, ένα δηλαδή ανά λειτουργικό σύστημα. Νικητής αναδείχθηκε ο Tim Moynihan με το BlackBerry Z30 που κατάφερε να συγκεντρώσει 257,5 πόντους, πολύ μακριά από τη δεύτερη θέση με την Christina Bonnington και το iPhone 5S. Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Lumia 1020 και στην τελευταία το Moto X, με την αναλυτική βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:

  • 1η θέση: Tim Moynihan με BlackBerry Z30 - 257,5 πόντοι
  • 2η θέση: Christina Bonnington με iPhone 5S - 147,75 πόντοι
  • 3η θέση: Robbie Baldwin με Nokia Lumia 1020 - 145 πόντοι
  • 4η θέση: Mat Honan με Moto X - 100 πόντοι

Ο Tim Moynihan με το BlackBerry Z30 συγκέντρωσαν τους περισσότερους πόντους στις κατηγορίες: Overall Winner, Best Photography και Most Posts, αναδεικνύοντας το Ζ30 ως το καλύτερο smartphone για blogging στην έκθεση CES 2014. Η διάκριση για το BlackBerry σε αυτόν το διαγωνισμό, είναι σίγουρα μια ευχάριστη έκπληξη κατά το ξεκίνημα μιας δύσκολης χρονιάς για την εταιρεία.

[via]

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

6 απαντήσεις στο “Αυτό Είναι Το Καλύτερο Smartphone Των Bloggers Στη CES 2014”

  1. Ο/Η ΑΝΔΡΕΑΣ λέει:

    Το άρθρο δεν αναλύει όμως τη βαθμολογία, που ξεχώρισε το καθένα και από τι βγήκε η τελική βαθμολογία.

  2. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ όσον αφορά στo BlackBerry. Αυτό το αποτέλεσμα ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία.