Review: Το Logitech K400 Είναι Ο Ιδανικός Σύντροφος Για Τον "Καναπέ"

logitech-k400-01

Το Logitech K400 είναι ένα μικρό ελαφρύ ασύρματο πληκτρολόγιο με ενσωματωμένο touch pad και έξυπνα short cuts στα πλήκτρα που επιτρέπουν την εύκολη διαχείριση ενός media PC.

Δεν είναι ένα πληκτρολόγιο για να γράφεις με τις ώρες -και δεν διαφημίζεται για αυτό-, το καταλαβαίνεις άλλωστε από την πρώτη επαφή ότι δεν έχει τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Το πιο περίεργο πάνω του είναι το «Shift» key που έχει το μέγεθος ενός κανονικού πλήκτρου.

Το μικρό του βάρος καθώς και το μέγεθός του που είναι λίγο πιο μεγάλο από ένα πληκτρολόγιο ενός 10” Netbook και λίγο πιο μικρό από το πληκτρολόγιο ενός 17” laptop το καθιστούν αρκετά εύκολο στην μεταφορά. Σε αυτό βοηθά και η θήκη που υπάρχει για το USB stick μέσα στον χώρο για τις μπαταρίες.

Τα function keys έχουν όλα ως πρωταρχική τους λειτουργικότητα διάφορες χρήσιμες συντομεύσεις για προγράμματα αναπαραγωγής media. Έτσι μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τον ήχο, να προχωρήσεις την ταινία ή το τραγούδι παρακάτω και να κάνεις παύση για να πεταχτείς στην κουζίνα για refill. Το touch pad είναι μικρό, αλλά αρκετό ώστε να σε βολεύει και να μην έχεις ανάγκη και το mouse στον καναπέ σου. Είναι συμβατό και με τα Windows 8 edge gestures.

Το δοκίμασα σε XBOX 360, σε Network Media Player της Egreat και σε Windows 7 Laptop με HDMI και χρήση media PC. Σε όλα έπαιξε μια χαρά ως πληκτρολόγιο, αλλά εκεί που έδειξε όλες του τις δυνατότητες και χάρηκα την ευκολία που δίνει εξ’ αποστάσεως ήταν στο Windows 7 laptop-media PC.

Η ακτίνα δράσης του είναι στα 10 μέτρα, και η μπαταρία διαρκεί για έναν χρόνο. Είναι σωστό plug and play, και δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα άλλο εκτός από το να το συνδέσετε σε ένα PC με Windows 7 ή Windows 8.1. Η εγγύηση που δίνει η Logitech για το πληκτρολόγιο K400 είναι στα 3 χρόνια.

Ένα πολύ ωραίο δώρο για όποιον έχει φτιάξει ή σκέφτεται να φτιάξει ένα Home Theater PC. Κι αν σου γεννήθηκε η απορία, ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες για το πως να δημιουργήσεις ένα.

logitech-htpc-infographic-full-01

Πάτα πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος

Σχολιάστε >
172 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.