Το Galaxy Gear Στην Πιο Περίεργη Διαφήμιση Της Χρονιάς

samsung-galaxy-gear-spot-01

Η Samsung δημιούργησε ίσως την πιο περίεργη (με την κακή έννοια) διαφήμιση που έχουμε δει φέτος στον χώρο της τεχνολογίας.

Σε αυτή βλέπουμε δύο άντρες να ανταγωνίζονται για την προσοχή μιας όμορφης γυναίκας. Ο ένας έχει αγοράσει το Galaxy Gear, ενώ ο άλλος χρησιμοποιεί ακόμα μόνο ένα απλό smartphone. Σίγουρα μπορείς να μαντέψεις το ποιος κερδίζει στο τέλος.

Δες σχετικάSamsung Galaxy Gear: To Review

Το χειρότερο απ' όλα με τη διαφήμιση είναι ο τρόπος με τον οποίο εκτελείται η κεντρική ιδέα. Δες παρακάτω και θα καταλάβεις τι εννοώ. Σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που έδωσαν το πράσινο φως για τη δημοσίευση της.

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το Galaxy Gear Στην Πιο Περίεργη Διαφήμιση Της Χρονιάς”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Πήγε που πήγε 'άπατο' το Samsung Galaxy Gear, ήρθε και το ως άνω spot για να ολοκληρώσει τον όλεθρο! Συγχαρητήρια θερμά στο τμήμα marketing και διαφήμισης της Samsung! Aκούω πως ετοιμάζονται να 'ρίξουν' οσονούπω στην αγορά και το Gear 2. Bλέπετε, υπήρξε παροιμιώδης η εμπορική επιτυχία του 1ου, που τους 'άνοιξε' η όρεξη εκεί στην Κορέα!...Τragic...

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Θέλω να ελπίζω πως η δεύτερη προσπάθεια θα διορθώνει τα κακώς κείμενα της πρώτης.
      Σε αυτό το σημείο η Samsung έχει την τύχη με το μέρος της. Δεδομένου ότι η Apple και η Google δεν έχουν βγάλει ακόμα τα δικά τους ρολόγια, η χασούρα λόγω του πρώτου Galaxy Gear έχει μικρή -σχετικά- σημασία.
      Το θέμα τελικά είναι να μην κάνει τα ίδια λάθη στη δεύτερη γενιά.

  2. […] Δες ακόμα: Το Galaxy Gear Στην Πιο Περίεργη Διαφήμιση Της Χρονιάς […]