Ο Bill Gates Παίρνει Το Ρόλο Του Άγιου Βασίλη Για Μια Τυχερή Redditor

bill-gates-secret-santa-03

Κάθε χρόνο ένα μέρος της κοινότητας του Reddit συμμετέχει στο Secret Santa, ένα πρόγραμμα ανταλλαγής δώρων. Κανείς δε γνωρίζει από πριν ποιος χρήστης θα κληρωθεί με ποιον.

Από τους 120.000 ανθρώπους που συμμετείχαν φέτος, η 24χρονη Rachel φαίνεται πως ήταν από τους πιο τυχερούς, μιας και το σύστημα έβγαλε το όνομα του Bill Gates ως το δικό της Άγιο Βασίλη.

Όταν αρχικά παρέλαβε το δώρο και το άνοιξε, το πρώτο πράγμα που είδε ήταν ένα λούτρινο. Στη συνέχεια βρήκε μια κάρτα που έγραφε πάνω “to Rachel, from Bill”, αλλά προφανώς το μυαλό της δεν πήγε στον δισεκατομμυριούχο και φιλάνθρωπο που όλοι γνωρίζουμε. Ανοίγοντας την κάρτα, ανακάλυψε πως αυτός ο “Bill” είχε δωρίσει εκ μέρους της το ποσό των $500 στην Heifner International, μια φιλανθρωπική οργάνωση.

bill-gates-secret-santa-02

Το αμέσως επόμενο δώρο που βρήκε ήταν ένα βιβλίο από το National Geographic με τίτλο Journeys of a Lifetime: 500 of the World's Greatest Trips, το οποίο όπως αναφέρει η Rachel, ταιριάζει ιδανικά στα ενδιαφέροντα της. Στην πρώτη σελίδα υπήρχε μια αφιέρωση, υπογεγραμμένη από τον Bill Gates. Κι επειδή κάποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως η αφιέρωση δεν ήταν αληθινή, ο ιδρυτής της Microsoft αποφάσισε να συμπεριλάβει και μια φωτογραφία στην οποία κρατάει μέρος από τα δώρα της.

bill-gates-secret-santa-01

"Can I call you Bill?!" έγραψε στο Reddit post που ακολούθησε. "I feel like we're friends now!" Έκλεισε το ευχαριστήριο σημείωμα της προς τον Bill Gates ζητώντας του συγνώμη που στο wishlist της είχε συμπεριλάβει και ένα iPad. Ομολογουμένως, ένα τέτοιο tablet ως δώρο θα ήταν κάπως άβολο.

[via]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Ο Bill Gates Παίρνει Το Ρόλο Του Άγιου Βασίλη Για Μια Τυχερή Redditor”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    'Εχω την αίσθηση ότι ο Bill Gates έχει αφήσει πίσω του παντελώς το δημιουργικό τμήμα της ζωής του που αφορούσε στα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας που ο ίδιος δημιούργησε. Η ανάπτυξη και η προώθηση του ιδρύματος Bill & Belinda Gates foundation, μαρτυρούν του λόγου το αληθές. Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο να ανακαλύπτεις και άλλες πτυχές-πιο 'ανθρώπινες'- στον χαρακτήρα τέτοιων ανθρώπων. Τους καθιστά περισσότερο συμπαθείς.

    • Ο/Η rafael λέει:

      με δεδομενου οτι η φωτογραφια ειναι πολυ προσφατη δειχνει πολυ γερασμενος....δεν νομιζω να θελει να κυνηγήσει τιποτα παραπανω...μονο οτι καλο μπορει να προσφερει σε αλλους με τα απειρα λεφτα που δικαως εκανε και εχει!!!!