Δες Πόσους Facebook Fans Έχεις Στην Οθόνη Του iPad Με Το LikeCounterPro

LikeCounterPro

Η ιδέα του LikeCounterPro είναι πολύ απλή: Συνδέεις το iPad με το Facebook account σου και βλέπεις με έναν ωραίο, interactive τρόπο τον αριθμό των Facebook Fans για οποιαδήποτε σελίδα διαχειρίζεσαι. Σε πραγματικό χρόνο, η εφαρμογή ανανεώνεται και δείχνει πάντα τον ακριβή αριθμό των Fans. Παρόλο όμως που η ιδέα είναι απλή, υπάρχουν πολλές δυνατότητες που μπορούν να εξερευνήσουν οι marketeers που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του Facebook στην offline πραγματικότητα.

Σκέφτομαι ότι το συγκεκριμένο app θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε offline events και, ανάλογα με τον αριθμό των fans, να "ξεκλειδώνουν" δώρα και δραστηριότητες για τους παρευρισκομένους. Ακόμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εσωτερικά από εταιρείες που ετοιμάζουν κάποιο activation πίσω από milestones που έχουν σχέση με τον αριθμό των fans όπως για παράδειγμα η έναρξη ενός διαγωνισμού ως "ευχαριστώ" για τους 100.000 Facebook Fans ενός brand.

Το LikeCounterPro παρέχει 6 διαφορετικά layouts για την απεικόνιση των στοιχείων ενώ θεωρώ ότι υπάρχουν κάποια σημεία που να υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτή τη στιγμή, η εφαρμογή σου επιτρέπει να βλέπεις στοιχεία μόνο από μία Facebook Fanpage στην οποία πρέπει να είσαι διαχειριστής. Θα είχε ενδιαφέρον να μπορείς να βλέπεις πολλές Fanpages σε μία οθόνη ώστε να βλέπεις πού βρίσκεσαι απέναντι από τον ανταγωνισμό σου χωρίς να χρειάζεται να ανοίγεις πολλά tabs στον browser σου. Ένα ακόμα ενδιαφέρον feature θα ήταν να μπορούσες να συνδέσεις το LikeCounterPro με περισσότερα social networks ώστε να εμφανίζονται οι Twitter followers σου, οι άνθρωποι που σε έχουν "κυκλώσει" στο Google+ αλλά και οι followers σου στο Instagram.

Υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης για το LikeCounterPro και πιστεύω ότι η Βερολινέζικη ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή, έχει πολλά πράγματα στο μυαλό της για το άμεσο μέλλον. Νομίζω ότι λείπει ένα τέτοιο app από την αγορά και πολλοί marketeers θα το βρουν χρήσιμο στην καθημερινότητα τους.

Κατέβασε από εδώ το LikeCounterPro [iTunes Link].

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Δες Πόσους Facebook Fans Έχεις Στην Οθόνη Του iPad Με Το LikeCounterPro”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Ενδιαφέρουσα καινοτομία! Άραγε 'παίζει' να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο Τwitter;