Πρόσβαση Στο Spotify Μέσα Από Smartphones Και Tablets Ακόμα Και Χωρίς Συνδρομή

spotify-free-01

Για πρώτη φορά από τότε που άρχισε τη λειτουργία του, το Spotify ανακοινώνει σήμερα πως από εδώ και πέρα οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση σε αυτή από τα smartphones και τα tablets τους, ακόμα κι αν δεν πληρώνουν κάποια συνδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ένα tablet θα απολαμβάνεις την ίδια εμπειρία που σου προσφέρει η desktop έκδοση της υπηρεσίας: ελεύθερη αναπαραγωγή τραγουδιών, αλλά με τη συνοδεία διαφημίσεων. Αν από την άλλη θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Spotify μέσα από ένα smartphone, θα έχεις πρόσβαση σε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Spotify Shuffle. Με αυτή, και πάλι ακούς μουσική, αλλά δεν έχεις πλήρη ελευθερία στη σειρά αναπαραγωγής των τραγουδιών. Το μόνο που μπορείς να επιλέξεις είναι τον καλλιτέχνη ή την playlist που θέλεις να ακούσεις.

Δες ακόμαΗ Ανασκόπηση Του Spotify Για Τη Χρονιά Που Φεύγει

Πριν από λίγους μήνες το Spotify αριθμούσε πάνω από 26.000.000 χρήστες, από τους οποίους οι 6.000.000 πλήρωναν κάποιου είδους συνδρομή. Η τελευταία του απόφαση να προσφέρει έστω και περιορισμένη πρόσβαση στις υπηρεσίες του το διαφοροποιεί απέναντι στον ανταγωνισμό. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε αντίστοιχες κινήσεις και από άλλες εταιρείες του χώρου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι τελευταίες αλλαγές θα ενεργοποιηθούν από σήμερα. Υπενθυμίζουμε πως το Spotify διατίθεται για iOS (App Store) και Android (Google Play).

[via]

Σχολιάστε >
163 σχόλια
|
Κατηγορίες:

163 απαντήσεις στο “Πρόσβαση Στο Spotify Μέσα Από Smartphones Και Tablets Ακόμα Και Χωρίς Συνδρομή”

  1. Ο/Η DIMITRISK λέει:

    Εξαιρετικό app! To έχω ήδη 'κατεβάσει' στο 2ο' κινητό μου...

  2. […] Δες σχετικά: Πρόσβαση Χωρίς Συνδρομή Στο Spotify Μέσα Από Smartphones Και Table… […]