Jamjar: Η Πρώτη Ελληνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου Για Χειροποίητα Αντικείμενα

jamjar-logo-01

Το jamjar φιλοδοξεί να αποτελέσει τη γέφυρα που θα ενώσει τους ανεξάρτητους δημιουργούς χειροποίητων αντικειμένων με τους καταναλωτές που επιθυμούν να αποκτήσουν πρωτότυπες και αισθητικά προσεγμένες χειροποίητες δημιουργίες.

Στην πράξη το ελληνικό startup μοιάζει μέχρι ένα βαθμό με το αμερικάνικο Etsy. Ο κάθε δημιουργός που θέλει να διαθέσει τα προϊόντα του μέσα από αυτό, ανοίγει μέσα στην πλατφόρμα αυτή το προσωπικό του eshop. Το jamjar παίρνει ένα εφάπαξ ποσό για τη δημιουργία του καταστήματος και στη συνέχεια μια μικρή προμήθεια κοντά στο 10% από κάθε αντικείμενο που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Οι ιδρυτές του jamjar, Βέρα Παπαγγελοπούλου και Εύα Επιτροπάκη, εξηγούν πως απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσεις το δικό σου eshop σε αυτό είναι να χρησιμοποιείς ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, με καινοτόμα, ξεχωριστά και αισθητικά προσεγμένα σχέδια.

Αυτή τη στιγμή οι επισκέπτες της υπηρεσίες έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε σχεδόν 40 καταστήματα και να διαλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων αντικειμένων, από κοσμήματα και ρούχα μέχρι είδη σπιτιού και τέχνης.

Για να δημιουργήσεις λογαριασμό ή να κάνεις απλώς μια βόλτα στα αντικείμενα που διατίθενται μέσα από την πλατφόρμα του, μπορείς να επισκεφτείς το jamjar.gr.

jamjar-founders-01

Οι δύο ιδρυτές του jamjar, Βέρα Παπαγγελοπούλου και Εύα Επιτροπάκη

Σχολιάστε >
25 σχόλια
|
Κατηγορίες:

25 απαντήσεις στο “Jamjar: Η Πρώτη Ελληνική Πλατφόρμα Ηλεκτρονικού Εμπορίου Για Χειροποίητα Αντικείμενα”

  1. […] αντίθετα με άλλες υπηρεσίες όπως το αμερικανικό Etsy ή το ελληνικό Jamjar, στο CforCrafts οι δημιουργοί πληρώνουν μια μικρή μηνιαία […]