Μια Σύγκριση Του Nexus 5 Με Τον Ανταγωνισμό

nexus-5-01

Εδώ και λίγες ώρες γνωρίζουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά ίσως του χειρότερα κρυμμένου μυστικού για το φθινόπωρο που διανύουμε. Ο λόγος για το Nexus 5, το πιο πρόσφατο smartphone που προκύπτει από τη συνεργασία της Google και της LG.

Πρόκειται για την πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Google, του Android KitKat. Συσκευές όπως τα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10 θα λάβουν την ίδια αναβάθμιση μέσα στις επόμενες βδομάδες.

Αλλά όλα αυτά λίγη σημασία έχουν. Όταν με το καλό η συσκευή έρθει στην Ελλάδα, το πρώτο πράγμα που θα κάνεις για να αποφασίσεις αν πρέπει να το αγοράσεις είναι να συγκρίνεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του με αυτά του ανταγωνισμού. Γι αυτό το σκοπό δημιουργήσαμε τον παρακάτω πίνακα σύγκρισης με τα βασικά στοιχεία του κάθε smartphone.

smartphone-comparison

Μπορείς να πατήσεις πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος

Για τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Nexus 5, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Η συσκευή έχει ήδη εξαντληθεί από το Google Play, όπου κυκλοφόρησε, γεγονός που δεν μας εκπλήσσει ιδιαίτερα για δύο λόγους. Από τη μία πλευρά, το Nexus 5 περιλαμβάνει high-end χαρακτηριστικά και προσφέρεται σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή: μόλις $349 για την έκδοση των 16 GB χωρίς συμβόλαιο. Από την άλλη, είχαμε δει μεγάλες ελλείψεις και πέρυσι με την κυκλοφορία του Nexus 4. Αν η παραγωγή παραμείνει και φέτος στα ίδια επίπεδα, τότε θα χρειαστεί να περάσουν 1-2 μήνες μέχρι να μπορεί να καλυφθεί η ζήτηση.

Θυμήσου[Review] Είναι Το Nexus 4 Το Καλύτερο Smartphone Που Υπάρχει;

Σχολιάστε >
7 σχόλια
|
Κατηγορίες:

7 απαντήσεις στο “Μια Σύγκριση Του Nexus 5 Με Τον Ανταγωνισμό”

  1. […] Θυμήσου: Μια Σύγκριση Του Nexus 5 Με Τον Ανταγωνισμό […]

  2. […] η Google παρουσίασε το Nexus 5, ένα από τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίζει […]

  3. […] και κάποιοι αναφέρουν πως τοποθετώντας το δίπλα στο Nexus 5 των 445 PPI δεν καταλάβαιναν τη διαφορά. Και πάλι όμως, […]