Τα Ericsson Application Awards Επιστρέφουν Για 5η Συνεχόμενη Χρονιά

greenspark-01

Η GreenSpark από την Πορτογαλία ήταν η ομάδα που κέρδισε τον περυσινό διαγωνισμό

Τα τελευταία χρόνια συναντάμε ολοένα και περισσότερους διαγωνισμούς προγραμματισμού mobile εφαρμογών. Συνήθως αποτελούν ιδανικές ευκαιρίες για να δοκιμάσει και να πάρει κάποιος feedback πάνω στην ιδέα του για ένα νέο startup.

Ericsson Application Awards

Τα Ericsson Application Awards είναι ένας από αυτούς τους διαγωνισμούς. Οι ομάδες που συμμετέχουν χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: αυτές που αποτελούνται από φοιτητές και αυτές που αποτελούνται από μέλη μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Στον περυσινό διαγωνισμό συμμετείχαν 192 ομάδες από 52 διαφορετικές χώρες, με νικήτριες ομάδες από κάθε κατηγορία να βγαίνουν η πορτογαλική GreenSpark και η βρετανική TboxApps αντίστοιχα. Περισσότερα για τις δημιουργίες των δύο νικητών μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού

Φέτος ο διαγωνισμός επιστρέφει για ακόμα μία φορά. Το θέμα του για το 2014 είναι “Εφαρμογές για την Επαγγελματική Ζωή”.

Οι συμμετέχοντες καλούνται δηλαδή να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που μας βοηθάει στην καθημερινή επαγγελματική ζωή. Άλλες μπορεί να μας βοηθάνε στη συνεργασία με τους συναδέλφους, άλλες μπορεί να είναι χρήσιμες στο να δημιουργούμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. Όπως καταλαβαίνεις αμέσως, οι δυνατότητες είναι πολλές.

Συμμετοχές και βραβεία

Οι συμμετέχοντες στη μία κατηγορία διαγωνίζονται για τα βραβεία μόνο της δικής τους κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες στην πρώτη θέση κερδίζουν από 25.000€ ενώ οι ομάδες στη δεύτερη θέση από 10.000€. Περισσότερα για τα βραβεία και τις καταληκτικές ημερομηνίες του διαγωνισμού μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του Ericsson Application Awards 2014, εδώ.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.