Η COSMOTE Αρχίζει Την Εμπορική Διάθεση Των iPhone 5S Και iPhone 5C

cosmote-event-01

Όσοι βρέθηκαν χθες βράδυ στο The Mall Athens είχαν μια πρώτη γνωριμία με τα iPhone 5S και iPhone 5C. Εκατοντάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν με τα νέα μοντέλα της Apple και να μάθουν λεπτομέρειες για να χαρακτηριστικά τους και τις τιμές διάθεσης στη χώρα. Επίσης είχαν την ευκαιρία να δουν τη Μαίρη Συνατσάκη να παρουσιάζει τη βραδιά και, στις περισσότερες περιπτώσεις, να τους τραβάει φωτογραφίες με το iPhone 5S. 

οι δύο συσκευές βρίσκονται από σήμερα το πρωί σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα. Οι τιμές τους χωρίς σύνδεση έχουν ως εξής:

  • iPhone 5S - €739 (16 GB), €859 (32 GB) και €979 (64 GB)
  • iPhone 5C - €639 (16 GB) και €739 (32 GB)

Το μεν iPhone 5S διατίθεται σε 3 χρώματα (χρυσό, ασημί και γραφίτη), το δε iPhone 5C διατίθεται σε 5 χρώματα (λευκό, κίτρινο, μπλε, πράσινο και ροζ).

Όπως ίσως θυμάσαι, από το iPhone 5 και μετά τα smartphones της Apple υποστηρίζουν και δίκτυο 4G. Όσον αφορά την πληθυσμιακή κάλυψη, σήμερα η COSMOTE προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα. Τα iPhone 5S και iPhone 5C προστίθενται λοιπόν στη μικρή λίστα των smartphones που μπορούν να σου προσφέρουν τόσο γρήγορη ταχύτητα στο web.

Θυμήσου:
Η Apple Παρουσιάζει Το iPhone 5S
Το iPhone 5C Είναι Πλέον Επίσημο

Φωτογραφίες από τη χτεσινή βραδιά:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε >
28 σχόλια
|
Κατηγορίες:

28 απαντήσεις στο “Η COSMOTE Αρχίζει Την Εμπορική Διάθεση Των iPhone 5S Και iPhone 5C”

  1. […] η Apple κυκλοφόρησε δύο iPhones, όχι ένα: Το πανάκριβο και ολοκαίνουριο iPhone 5S και το […]