ΒΒΜ: 10 εκ. Downloads Σε 24 Ώρες, H BlackBerry Χαμογελά

party

Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 21 Οκτωβρίου, η BlackBerry έδωσε το πράσινο φως για κατέβασμα του ΒΒΜ για τους χρήστες iOS & Android, ξαφνιάζοντας πολλούς θετικά, καθώς δεν είχε κάνει κάποια ανακοίνωση τις προηγούμενες ημέρες. Αυτή τη φορά η διαδικασία πήγε πολύ καλά, με τον κάθε χρήστη να μπαίνει σε waiting list και να περιμένει email ενεργοποίησης από τη BlackBerry.

Το ΒΒΜ κατακτά το Αpp Store στα free apps

Η BlackBerry χαμογέλασε ξανά και ο λόγος δεν είναι άλλος από την τεράστια επιτυχία του BBM, καθώς μέσα σε σε μια ημέρα υπήρξαν πάνω από 10 εκ. downloads, με αποτέλεσμα η εφαρμογή να γίνει #1 στο App Store se 75 χώρες, μεταξύ αυτών οι ΗΠΑ, Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδονησία και πολλές χώρες στη Μέση Ανατολή.

Έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε ποια εφαρμογή στο παρελθόν κατάφερε να πιάσει αυτό το νούμερο μέσα σε μόλις 24 ώρες. Σε κάθε περίπτωση, η επιτυχία της πρώτης ημέρας είναι δεδομένη, καθώς στους  60 εκ. χρήστες που αριθμούσε το ΒΒΜ πριν το λανσάρισμα, προστέθηκαν άλλοι 10 εκ. λογαριασμοί.

BBM-Number-1

PIN to PIN μηνύματα για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η ανταλλαγή μηνυμάτων στο ΒΒΜ δε λειτουργεί με τον τηλεφωνικό κατάλογο όπως συμβαίνει σε άλλες εφαρμογές, αλλά είναι PIN to PIN, με τον κάθε χρήστη να δημιουργεί λογαριασμό με το δικό του ΙD και PIN, έτσι ώστε ακόμη κι αν αλλάξει τηλέφωνο, να μη χάνει ποτέ τις επαφές του.

Παρά το γεγονός ότι οι πρώτες αντιδράσεις για την εφαρμογή είναι πολύ καλές, υπάρχουν κάποια bugs τα οποία που θα πρέπει να διορθωθούν σύντομα. Μάλιστα, η BlackBerry σκοπεύει να φέρει τη δυνατότητα για voice call και video chat από τα τέλη του έτους, μέχρι τις αρχές του 2014.

Aν έχεις Android ή iOS συσκευή, μπορείς να κατεβάσεις το ΒΒΜ από το Google Play και το App Store.

[via, via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.