Το iPad mini Ανανεώνεται Και Αποκτάει Οθόνη Retina

ipad-mini-retina-01

Αμέσως μετά το iPad Air, η Apple συνέχισε με την παρουσίαση του ανανεωμένου iPad mini. Το μικρότερο tablet της "οικογένειας" αποκτάει πλέον Retina Display, με ανάλυση 2048x1536 pixels, κάτι που το φέρνει στο ύψος των αντίστοιχων μικρών που έχουμε δει από άλλες εταιρείες.

Η εμφάνιση της συσκευής δεν αλλάζει, αφού οι μικρές διαστάσεις και το υλικό φαίνεται να άφησαν ευχαριστημένους τους καταναλωτές.

Στο εσωτερικό του συναντάμε τον ίδιο A7 που φοράει το iPad Air και το iPhone 5S. Σε σχέση με το πρώτο iPad mini, το νέο είναι έως και 4 φορές ταχύτερο και προσφέρει έως και 8 φορές ταχύτερα γραφικά. Αν σκεφτούμε πως η προηγούμενη γενιά χρησιμοποιούσε τον A5 επεξεργαστή της εταιρείας, η διαφορά είναι μεγάλη.

Το tablet αναμένεται να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στο Νοέμβριο σε εκδόσεις των 16 GB, 32 GB, 64 GB και 128 GB. Ακριβότερο από την προηγούμενη γενιά, το νέο iPad mini ξεκινάει από τα $399 για την έκδοση με WiFi ή από τα $529 για όποιον θέλει να έχει πρόσβαση στο Internet και μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Όπως ήταν λογικό, η τιμή του πρώτου iPad mini πέφτει, κι έτσι αυτό θα κοστίζει πλέον $299.

Δες επίσης:
Όλα Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις Για Το iPad Air
Νέα MacBook Pro: Γρηγορότερα, Ελαφρύτερα, Φθηνότερα

ipad-mini-retina-02

Σχολιάστε >
37 σχόλια
|
Κατηγορίες:

37 απαντήσεις στο “Το iPad mini Ανανεώνεται Και Αποκτάει Οθόνη Retina”

  1. […] σε κάνουν να αναρωτιέσαι: “Γιατί να μην αγοράσω το iPad mini 2”; Δικαίως αναρωτιέσαι, έχουμε να συμπληρώσουμε. Το iPad […]