Άνοιξαν Οι Φόρμες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Το TEDxAthens 2013

tedxathens-2013

Εδώ και λίγα λεπτά έχουν ανοίξει οι φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 5ο TEDxAthens. Αυτή τη χρονιά το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 29 και 30 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Το θέμα του TEDxAthens 2013 είναι "Uncharted Waters".

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το φετινό TEDxAthens πλέει σε "Αχαρτογράφητα Νερά" και έρχεται αντιμέτωπο με το φόβο του αγνώστου και τη μαγεία της ανακάλυψης. Άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους, έτοιμοι να ταξιδέψουν σε απάτητα μονοπάτια για να κάνουν το όραμα τους πραγματικότητα, θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις καλές και τις κακές στιγμές και θα μας δείξουν τον τρόπο να εξερευνήσουμε το άγνωστο και να επαναπροσδιορίσουμε την αντίληψη μας για τον κόσμο.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι πρώτοι 6 ομιλητές: ο Αλέξανδρος Αβρανάς, σκηνοθέτης, ο Γιάννης Μπεχράκης, φωτορεπόρτερ του Reuters, η Ozlem Denizmen, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Dogus Group, η Amelia Showalter, πολιτική σύμβουλος, ο Luca Turin, βιοφυσικός και TED speaker και ο James Castrission, συγγραφέας και motivational speaker. Περισσότερα για τους ομιλητές μπορείς να μάθεις με μια επίσκεψη στο ανανεωμένο site του TEDxAthens.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική και δεν εγγυάται την αγορά του εισιτηρίου. Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση τη χρονική στιγμή συμπλήρωσης της παρακάτω φόρμας.

Αν λοιπόν θέλεις να παρακολουθήσεις από κοντά το TEDxAthens 2013, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου εδώ.

Δες επίσης:
Τι Είδα Στο TEDxAthens Salon 2013
Η Πραγματική Αξία Του TEDxAthens
Το Live Blog Του TEDxAthens 2012 Μέσα Από Το Γερμανό Και Το Away.gr

tedxathens-2013-site-02

[Disclaimer: Ο Δημήτρης Καλαβρός, συνιδρυτής της Nest Media, είναι και ο curator του TEDxAthens 2013]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “Άνοιξαν Οι Φόρμες Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Για Το TEDxAthens 2013”

  1. […] μόνο μέρες μας χωρίζουν από το TEDxAthens 2013, αφού όπως γνωρίζεις, στις 29 και 30 Νοεμβρίου η Στέγη […]