Η Google Σκοπεύει Να Φέρει Το Chrome OS Μέσα Στα Windows 8

google-chrome-01

Όταν κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα η Google ανακοίνωνε πως ο Chrome θα υποστηρίζει πλέον και web εφαρμογές που λειτουργούν offline, κάποιοι σκέφτηκαν πως σιγά-σιγά η Google μετατρέψει τον δημοφιλή browser σε μια πλατφόρμα. Η εταιρεία όμως στοχεύει σε περισσότερα.

Αν ρίξεις μια ματιά στην τελευταία έκδοση του Chrome που διατίθεται μέσα από το Dev channel, θα παρατηρήσεις κάτι ενδιαφέρον. Ενώ μέχρι σήμερα στα Windows 8 τρέχουμε τον Chrome ως μια desktop εφαρμογή, η συγκεκριμένη έκδοση μπορεί να τρέξει μέσα από μία ειδική "Metro-style" λειτουργία. Μία λειτουργία, που μοιάζει καταπληκτικά με το UI του Chrome OS.

Δες επίσηςΗ Google Φέρνει Στην Ελλάδα To Google Launchpad

Ο Chrome σε λειτουργία Metro-style

Ο Chrome σε λειτουργία "Metro-style"

Η Google βασίστηκε σε ένα feature που εισήγαγε η Microsoft με τα Windows 8, σύμφωνα με το οποίο ένας browser μπορεί να τρέξει σε ένα "Metro-style" περιβάλλον, αρκεί να είναι ο default browser του συστήματος.

Δεν θα σου συνιστούσαμε να εγκαταστήσεις τη συγκεκριμένη έκδοση από τώρα, μιας και προς το παρόν έχει αρκετά bugs. Αν όμως θέλεις να τη δοκιμάσεις, μπορείς να το κάνεις κατεβάζοντας την από το Chrome Release Channels.

ΘυμήσουΗ Google Προσφέρει Το Quickoffice Δωρεάν Για Όλους

[via] [image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.