H BlackBerry Δεσμεύεται 100% Πως Θα Φέρει το BBM Σε Android & iPhone

bbm-pause

Το BlackBerry Messenger (ΒΒΜ)  ήταν προγραμματισμένο να δοθεί για κατέβασμα σε Android & iPhone το σαββατοκύριακο 21 & 22 Σεπτεμβρίου, κάτι που όπως είδαμε δεν έγινε, καθώς η διαδικασία πάγωσε εξαιτίας μιας leaked έκδοσης για Android που προκάλεσε αρκετά προβλήματα, καθώς την κατέβασαν 1,1 εκ. χρήστες.

Πριν λίγο, η BlackBerry ανακοίνωσε μέσω του official λογαριασμού ΒΒΜ στο Twitter, πως εγγυάται 100% να φέρει την cross platform εφαρμογή στους χρήστες Android & iPhone. Ακριβώς μια βδομάδα πριν, την περασμένη Δευτέρα, ο υπεύθυνος για το ΒΒΜ Andrew Bocking, είχε ενημερώσει πως η εφαρμογή δεν αναμένεται να δοθεί την επόμενη εβδομάδα, φθάνοντας σήμερα, εφτά ημέρες μετά στο ακόλουθο tweet:

Προς το παρόν δε δόθηκε καμιά επιπλέον πληροφορία για το πότε θα είναι έτοιμο για κατέβασμα το ΒΒΜ, η ανακοίνωση περιορίστηκε μόνο να εγγυηθεί ότι η εφαρμογή θα έρθει. Η BlackBerry σκέφτεται να φέρει το ΒΒΜ και στα Windows Phone, αλλά και σε έκδοση desktop για Windows και MacOS.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η BlackBerry έχει έρθει σε συμφωνία με πρόταση εξαγοράς από τη Fairfax Financial έναντι 3,48€ δις και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 4 Νοεμβρίου, εφόσον δεν υπάρξει άλλη προσφορά.

[ via ]

Σχολιάστε >
8 σχόλια
|
Κατηγορίες:

8 απαντήσεις στο “H BlackBerry Δεσμεύεται 100% Πως Θα Φέρει το BBM Σε Android & iPhone”

  1. Ο/Η Γιώργος Καπέλης λέει:

    Άντε το περιμένουμε πως και πως (χρήστης android)