Η Total Eclipse Σηκώνει 430.000€ Σε Seed Funding

total-eclipse-team-01

Μια φωτογραφία της ομάδας της Total Eclipse

Σε αυτούς τους 10 περίπου μήνες που τρέχει το Openfund II έχει επενδύσει σε 5 ελληνικά startups: Longaccess, dopios, Locish, Workable HR και incrediblue. Από αυτή τη βδομάδα στη λίστα προστίθεται και η Total Eclipse, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που εστιάζει στη δημιουργία διασκεδαστικών και καινοτόμων casual παιχνιδιών.

Όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Openfund, το οποίο είναι ο κύριος χρηματοδότης της επένδυσης, τα 430.000€ που συγκέντρωσε η Total Eclipse θα τη βοηθήσουν στην πορεία της να υλοποιήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο: να γίνει ένα κορυφαίο brand στον χώρο του casual gaming. Ήδη έχει μετακομίσει σε νέα γραφεία και έχει προσλάβει δύο software engineers και έναν illustrator από από το εξωτερικό.

Μέχρι σήμερα η Total Eclipse έχει κυκλοφορήσει 7 τίτλους, τόσο για το mobile, όσο και για το desktop. Ανάμεσα σε αυτά συναντάμε τα Clockwork Brain, ένα παιχνίδι γεμάτο έξυπνα puzzles που κυκλοφορεί για την πλατφόρμα του iOS, και το Clockwork Man, ένα hidden object adventure παιχνίδι για PC/Mac/Linux.

Θυμήσου:
Το Openfund Ηγείται Επένδυσης €110.000 Στη Longaccess
Το Openfund Χρηματοδοτεί Το Locish Με 60.000 Ευρώ

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.