Το Spotify Ήρθε Στην Ελλάδα

spotify-03

Μετά από μεγάλη αναμονή, οι κάτοικοι της χώρας μας μπορούν από σήμερα να χρησιμοποιήσουν τη δημοφιλή υπηρεσία που ακούει στο όνομα Spotify. Μαζί με την Ελλάδα το Spotify εγκαινιάζει σήμερα τη λειτουργία του και στην Αργεντινή, την Ταϊβάν και την Τουρκία. Έτσι, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη πια σε συνολικά 32 χώρες.

Το Spotify αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη music streaming υπηρεσία στον κόσμο. Μέσα από αυτό μπορείς μεταξύ άλλων να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική, να ανακαλύπτεις νέους καλλιτέχνες και να βλέπεις τι αρέσει στους φίλους σου. Η υπηρεσία περιλαμβάνει περισσότερα από 20.000.000 κομμάτια, ένας αριθμός αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

spotify-couch-01

Όπως γίνεται και στις υπόλοιπες χώρες, έτσι και στην Ελλάδα το Spotify προσφέρεται σε 3 διαφορετικές εκδόσεις: Free, Unlimited και Premium.

  • Με τη Free και την Unlimited έκδοση ακούς όσα τραγούδια θέλεις από το desktop ή το laptop σου. Η διαφορά τους είναι πως στην πρώτη έκδοση προβάλλονται διαφημίσεις, ενώ στη δεύτερη, η οποία κοστίζει 3,49€ ανά μήνα συνδρομής, όχι.
  • Αντίθετα, αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να ακούν την αγαπημένη τους μουσική απ’ όποια συσκευή επιθυμούν (smartphone, tablet, desktop ή laptop), ακόμα και offline, τότε πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην Premium έκδοση, η οποία κοστίζει 6,99€ ανά μήνα.

Για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Spotify μπορείς να επισκεφτείς το spotify.com/gr ή να κατεβάσεις κάποια από τις αντίστοιχες εφαρμογές για iOS (App Store) ή Android (Google Play). Μετά την εγγραφή σου στην υπηρεσία και για τις επόμενες 48 ώρες, όλα τα features θα είναι δωρεάν, ανεξάρτητα από την έκδοση που σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια.

spotify-coffee-01

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

3 απαντήσεις στο “Το Spotify Ήρθε Στην Ελλάδα”

  1. Ο/Η Guest λέει:

    στην free έκδοση επίσης μπορείς να ακούσεις μέχρι 40 ώρες μουσικής, δεν είναι οι διαφημίσεις η μονη διαφορα.

    για τιμές νομίζω ότι είναι 4,99 και 9,99€ αντίστοιχα.

    • Ο/Η Charis Tasioulis λέει:

      Απ' όσο γνωρίζουμε, στη χώρα μας δε φαίνεται να υπάρχει κάποιος περιορισμός. Δεν αναφέρεται και κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα του Spotify.
      Επίσης οι τιμές για την Ελλάδα είναι όπως τις αναφέραμε, 3,49€ και 6,99€ αντίστοιχα. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο https://www.spotify.com/gr/

      • Ο/Η Anonimos Xristis λέει:

        για 6 μήνες θα'ναι λεει unlimited, μετά θα μπούνε όρια (στην free έκδοση πάντα, και δεν αναφέρει ποια τα μελλοντικά όρια. απλά λέει οτι θα μπει link εκεί)
        Αυτό απο τους όρους χρήσης, που θεωρητικά πατάμε "Accept", αλλά δεν διαβάζουμε ποτέ. :)
        (Edit: φιλικά αυτά ετσι; δεν θέλω να υπονοήσω κάτι)