Παγώνει Η Διάθεση Του ΒΒΜ Εξαιτίας Μιας Leaked Έκδοσης Για Android

Victoria-London-580x386s

Η ΒlackBerry αναβάλλει τη διάθεση του ΒΒΜ για Αndroid & iPhone, καθώς χθες δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα εξαιτίας μιας leaked έκδοσης που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσει το roll out και για το iPhone, ενώ είχε ξεκινήσει κανονικά.

ΒΒΜ leaked: 1,1 εκ. downloads σε 8 ώρες

Αυτός ήταν ο αριθμός των downloads χθες της leaked έκδοσης για Android που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έφερε προβλήματα στη διάθεση της επίσημης έκδοσης, καθώς αυτή δεν ξεκίνησε ποτέ. Αντίθετα, το ΒΒΜ άρχισε να διατίθεται κανονικά για το iPhone με τη Ν. Ζηλανδία να λαμβάνει πρώτη την εφαρμογή. Ωστόσο, το roll out για το iPhone σταμάτησε, καθώς η leaked έκδοση του Android που κατέβασαν 1,1 εκ. χρήστες προκάλεσε προβλήματα και στην εφαρμογή του iPhone. Η ΒlackBerry έδωσε χθες την εξής ανακοίνωση:

Our teams continue to work around the clock to bring BBM to Android and iPhone, but only when it’s ready and we know it will live up to your expectations of BBM. We are pausing the global roll-out of BBM for Android and iPhone. Customers who have already downloaded BBM for iPhone will be able to continue to use BBM. The unreleased Android app will be disabled, and customers who downloaded it should visit www.BBM.com to register for updates on official BBM for Android availability

Google Play: "μαϊμού" εφαρμογές χωρίς κανέναν έλεγχο

fake-bbm-android

Όποιος επισκέφθηκε μέχρι την Παρασκευή βράδυ το Google Play και έκανε αναζήτηση για το ΒΒΜ, θα έβλεπε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 15 ψεύτικες εφαρμογές ΒΒΜ μια ημέρα πριν την επίσημη διάθεση της εφαρμογής από την ΒlackBerry. Παρά το γεγονός ότι μέσα στο σαββατοκύριακο το online store "καθάρισε" από αυτές τις εφαρμογές, υπάρχουν ακόμη δυο-τρεις που κυκλοφορούν. Η Google θα πρέπει κάποια στιγμή να δει πιο σοβαρά το ζήτημα των εφαρμογών που εισέρχονται ανεξέλεγκτα στο Google Play εις βάρος των χρηστών.

Η ΒlackBerry δεν έδωσε χρονοδιάγραμμα για τη διάθεση του ΒΒΜ για Android & iPhone, ωστόσο οι 1,1 εκ. χρήστες που κατέβασαν την leaked έκδοση λίγο πριν την official, δείχνειτο ενδιαφέρον των χρηστών για το ΒΒΜ. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του ΒΒΜ για Android & iPhone που ανέβασε το Ν4ΒΒ.


[ via, via, via ]

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.