Το Νέο Galaxy Note 3 Είναι Μικρότερο Και Την Ίδια Στιγμή Μεγαλύτερο

galaxy-note-3-01

Η Samsung παρουσίασε την 3η γενιά του phablet που ακούει στο όνομα Galaxy Note. Η εταιρεία προσπάθησε να το κάνει λεπτότερο και ελαφρύτερο, αλλά την ίδια στιγμή μεγαλύτερο και ταχύτερο. Τα έχει καταφέρει;

Εξωτερικά μοιάζει με το προηγούμενο μοντέλο της σειράς. Το πάχος του είναι 8,3 χιλιοστά και ζυγίζει 168 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει σε 3 χρώματα: μαύρο, λευκό και ροζ. Από την πρώτη στιγμή όμως θα διατίθενται και θήκες σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Το νέο Galaxy Note 3 έχει μια αρκετά μεγάλη Super AMOLED οθόνη 5,7″ που εκμεταλλεύεται τα 3 GB RAM και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή των 2,3 GHz (για την LTE έκδοση) ή τον οχταπύρηνο των 1,9 GHz (για την 3G έκδοση). Επειδή ακριβώς είναι μεγαλύτερο από τα προηγούμενα, η Samsung έβαλε μέσα του μία μπαταρία 3.200 mAh, λίγο μεγαλύτερη από αυτή που περιλαμβάνεται στο Galaxy Note 2. Στο πίσω μέρος περιλαμβάνει μια κάμερα με ανάλυση 13 MP, ικανή να τραβήξει 4K βίντεο.

Θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, των 32 GB και 64 GB. Όποιος επιθυμεί βέβαια μπορεί να αυξήσει τη χωρητικότητα προσθέτοντας σε αυτό τη δική του microSD κάρτα.

Δες επίσηςΗ Samsung Παρουσιάζει Το Έξυπνο Ρολόι Galaxy Gear

galaxy-note-3-02

Οι αλλαγές στο λογισμικό έχουν να κάνουν κυρίως με το ανανεωμένο S-Pen και τις νέες δυνατότητες που φέρνει αυτό. Με το Air Command, το οποίο θυμίζει έντονα ένα αντίστοιχο feature του Galaxy S4, ενεργοποιείς ένα μενού 5 επιλογών: Action Memos, Scrapbook, Screen Write, S Finder και Pen Window.

  • Action Memos - Για να κρατάς χειρόγραφες σημειώσεις και να τις μετατρέπεις σε μορφοποιημένο κείμενο
  • Scrapbook - Είναι αντίστοιχο του Web Clipper που έχει δημιουργήσει το Evernote. Συγκεντρώνεις υλικό για ένα συγκεκριμένο θέμα από διάφορες πηγές στο web, έτσι ώστε να το έχεις άμεσα διαθέσιμο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
  • Screen Write - Δημιουργείς screenshots της τρέχουσας εικόνας, στα οποία μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου σχόλια.
  • S Finder - Αποτελεί έναν εύκολο τρόπο να ψάχνεις για αρχεία που βρίσκονται μέσα στους φακέλους της συσκευής.
  • Pen Window - Φέρνει το πραγματικό multitasking στο Galaxy Note 3. Δημιουργεί ένα χώρο στην οθόνη, στον οποίο μπορείς να τρέχεις όποια άλλη εφαρμογή εσύ θέλεις.

Το Galaxy Note 3 θα κυκλοφορήσει σε 149 χώρες στις 25 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του είναι ακόμα αδιευκρίνιστη.

Δες επίσηςΗ Samsung Ανανεώνει Και Το Galaxy Note 10.1 Με Την 2014 Edition

galaxy-note-3-03

[via] [images via]

Σχολιάστε >
6 σχόλια
|
Κατηγορίες:

6 απαντήσεις στο “Το Νέο Galaxy Note 3 Είναι Μικρότερο Και Την Ίδια Στιγμή Μεγαλύτερο”

  1. […] πρώτοι κάτοχοι του Galaxy Note 3 διαπίστωσαν ότι υπάρχει ένα αυτοκόλλητο στη […]

  2. […] Για κάποιον από τους αναγνώστες του Away.gr τα Χριστούγεννα θα έρθουν λίγο νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Κι αυτό γιατί χάρη στην ευγενική χορηγία της COSMOTE χαρίζουμε σε έναν από εσάς ένα πανέμορφο Galaxy Note 3. […]