Οι Active Display Ειδοποιήσεις Του Moto X Διαθέσιμες Στις Android Συσκευές

activenotifications-01

Ένα από τα καλύτερα features που περιλαμβάνει το Moto X έρχεται στις Android συσκευές μέσω μιας εφαρμογής που κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες.

Το feature στο οποίο αναφερόμαστε είναι το Active Display. Με αυτό το smartphone της Motorola εμφανίζει στιγμιαία στην οθόνη τις νέες ειδοποιήσεις. Δεδομένου ότι τα LED που έχουν τα περισσότερα smartphones δεν δίνουν αρκετές πληροφορίες για την ίδια την ειδοποίηση, αυτό που σκέφτηκε η Motorola είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Ο χρήστης μπορεί είτε να δει περισσότερα κάνοντας ένα swipe προς τα πάνω, είτε να αγνοήσει την ειδοποίηση.

Το ActiveNotifications είναι μια εφαρμογή για Android συσκευές που έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία. Χρησιμοποιώντας επιπλέον τις πληροφορίες που παίρνει από τον proximity sensor, καταλαβαίνει πότε η συσκευή είναι γυρισμένη ανάποδα ή βρίσκεται μέσα σε κάποια τσέπη, κι έτσι σε εκείνες τις περιπτώσεις δεν εμφανίζει κάτι στην οθόνη. Ιδιαίτερα όταν έχουμε οθόνη τεχνολογίας AMOLED, το feature αυτό δεν είναι καθόλου ενεργοβόρο, μιας και μόνο τα pixel που φωτίζονται σε κάθε περίπτωση καταναλώνουν ενέργεια.

Έρχεται όμως με έναν περιορισμό. Η συσκευή σου πρέπει να τρέχει Android 4.1.2 ή νεότερο. Επειδή όμως ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, για να έχεις μια εντελώς bug-free εμπειρία, θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Android, αυτή που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

Για να δεις αν μπορείς να κατεβάσεις το ActiveNotifications, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Google Play, όπου θα το βρεις δωρεάν.

ΘυμήσουMoto X: Το Πρώτο Πραγματικό Google Phone Είναι Γεγονός

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.