H Samsung Στέλνει 8 Άτομα Σε Ερημικό Νησί, Παρέα Μόνο Με Το Galaxy S4 Zoom

samsung-island-01

H Samsung συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα με τη στρατηγική της στο marketing. Η εταιρεία στέλνει 8 άτομα σε ένα ερημικό νησί, με μοναδικό αντικείμενο ένα Galaxy S4 Zoom και μοναδικό σκοπό την επιβίωσή τους για δύο εβδομάδες.

Αρχικά, θα επιλεγούν 16 άτομα τα οποία θα περάσουν αρκετές δοκιμασίες για μια εβδομάδα. Οι 8 πιο ικανοί θα ταξιδέψουν στο ερημικό νησί, με μοναδικό αξεσουάρ ένα  Galaxy S4 Zoom. Το concept του διαγωνισμού περιλαμβάνει τη live καταγραφή όλων των δοκιμασιών από τους συμμετέχοντες, μέσω του κινητού. Το έπαθλο για τον νικητή θα είναι $100.000, ένα ποσό με το οποίο θα μπορεί να αγοράσει το ίδιο το νησί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα στο Facebook, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία τους.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα φορτίζεται η μπαταρία του Galaxy S4 Zoom τις δυο εβδομάδες που θα διαρκέσει ο διαγωνισμός. Βέβαια, αυτό που δεν έχει υπολογίσει η Samsung, είναι ότι ο άνθρωπος προκειμένου να επιβιώσει, αντί να ανεβάζει live streaming feeds, μπορεί να κάνει και... αυτό.

[ via ]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.