Ποιες Είναι Οι Πιο Παραγωγικές Ώρες Της Ημέρας

clocks

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Away.gr σου έχει πει πώς μπορείς να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου, με ποιους τρόπους μπορείς να κινηθείς μέσα στη μέρα, ώστε στο τέλος να βγεις πιο παραγωγικός, νικητής σε όλα τα επίπεδα.

Σου πρότεινε να μην κάνεις multitasking, να κοιμάσαι να θρέφεσαι και να γυμνάζεσαι σωστά, να κρατάς το χώρο εργασίας σου τακτοποιημένο, να αποφεύγεις τους αντιπερισπασμούς και πολλά άλλα. Μπορεί να προσπαθείς να τηρείς αρκετές από τις παραπάνω συμβουλές, ωστόσο παρατηρείς ότι δεν αρκεί μόνο αυτό. Όλοι μας έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας μέσα στην ημέρα για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες, κάποιοι νομίζουμε ότι δουλεύουμε καλύτερα πρωί, άλλοι προτιμούμε το βράδυ. Οι περισσότεροι αναμένουμε να πάρουν μπρος οι μηχανές μας κατά τις 9 το πρωί, ελπίζοντας σε κορύφωση της παραγωγικότητάς μας από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουμε, ισχύει όμως;

Το παρακάτω γράφημα μας δείχνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Σύμφωνα με αυτό η παραγωγικότητά μας κορυφώνεται στις 12 με 1 το βράδυ, στη συνέχεια πέφτει κατακόρυφα για να ανέβει πάλι γύρω στις 4 το απόγευμα. Τις βραδινές ώρες συμβαίνει κάτι "μαγικό" σύμφωνα με το γράφημα, συμφωνείτε;

20px_productivity_mashable

Διάβασε Επίσης: Αway challenge #5 - Πώς να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου

[ via ]

Σχολιάστε >
16 σχόλια
|
Κατηγορίες:

16 απαντήσεις στο “Ποιες Είναι Οι Πιο Παραγωγικές Ώρες Της Ημέρας”

  1. Ο/Η SheikGR λέει:

    Δεν συμφωνω με το γραφημα, απο που κι ως που ειμαι πιο παραγωγικος 12 με 1 το βραδυ;;;;;

    • Ο/Η Chris Bochtis λέει:

      Προφανώς για να είσαι παραγωγικός εκείνες τις ώρες, πρέπει να είσαι ξύπνιος. Αν η φύση της δουλειάς σου δε στο επιτρέπει, δε θα μάθεις αν ισχύει ;)

  2. Ο/Η TsoliasPN λέει:

    Πάντως όσον αφορά το διάβασμα για μένα ισχύει ότι (όπως και σήμερα) διαβάζω καλύτερα μεταμεσονύχτια.