"Red Wedding", To Πιο Social Επεισόδιο Του HBO

Game-of-Thrones-Episode-9

Την περασμένη εβδομάδα, όσοι από εμάς παρακολουθούμε το Game οf  Thrones, μείναμε άφωνοι από το ένατο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς, ενώ είδαμε και τις καλύτερες αντιδράσεις στο Internet. Κανείς δεν περίμενε  αυτή την εξέλιξη, με αποτέλεσμα οι θεατές να "τρέξουν" στα social media αμέσως μετά το τέλος του επεισοδίου.

Το "Red Wedding" έβαλε φωτιά στα social media

Όπως δήλωσε το κανάλι του HBO, το "The Rains of Castamere" όπως ονομάζεται, ήταν το πιο social επεισόδιο του HBO στην ιστορία του,  όπου με περισσότερα από 700.000 mentions σε Twitter, Facebook, blogs, sites και forums, δημιούργησαν τέτοιο buzz μέσα σε ένα 24ωρο, ικανό να ξεπεράσει τα προηγούμενα πιο social επεισόδια ου καναλιού. Αυτά, σύμφωνα με το HBO ήταν η πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Game οf  Thrones και το φινάλε της 5ης σεζόν του True Blood, του οποίου η 6η σεζόν ξεκινά σε λίγες ημέρες, στις 16 Ιουνίου. Σε σχέση με την πρεμιέρα του 3ου κύκλου του Game οf  Thrones, το "Red Wedding" αύξησε κατά 44% τη φωνή στα social media, ενώ με 13,6 εκ. θεατές του Game οf Thrones, είναι η 2η πιο δημοφιλής σειρά της HBO, μετά το "The Sopranos".

"Red Wedding" όπως αποκαλείται, είναι η ονομασία που αποδόθηκε στο συγκεκριμένο επεισόδιο εξαιτίας των γεγονότων που συνέβησαν, καθώς η κανονική ονομασία του είναι "The Rains of Castamere", όπως αναφέραμε πιο πάνω. Σήμερα το βράδυ θα μεταδοθεί το φινάλε της τρίτης σεζόν, οπότε όσοι θέλουμε να δούμε κανονικά το επεισόδιο από αύριο, θα πρέπει να μείνουμε μακριά από τα social media τις επόμενες ώρες. Μέχρι τότε, δείτε ένα preview του φινάλε της τρίτης σεζόν του Game οf  Thrones.

[ via ]

Σχολιάστε >
181 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.