Το Επόμενο MacBook Σου Θα Έρθει Με 50% Περισσότερη Διάρκεια Μπαταρίας

macbook-air-01

Η διάρκεια της μπαταρίας είναι ένα θέμα που μας πονάει όλους, αφού εδώ και χρόνια δεν έχουν υπάρξει σημαντικές τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε που να μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τις συσκευές μας για περισσότερες ώρες; Η απάντηση έρχεται από την Intel και τους νέους Haswell επεξεργαστές της, οι οποίοι μαθαίνουμε πως καταναλώνουν σημαντικά λιγότερη ενέργεια από ότι κατανάλωνε η προηγούμενη γενιά των Ivy Bridge.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: τα laptops, τα smartphones και τα tablets που θα κυκλοφορήσουν στο επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρουν μια πολύ σημαντική αναβάθμιση στη διάρκεια της μπαταρίας. Αναφερόμαστε σε ultrabooks που θα μπορείς να χρησιμοποιείς για μία ολόκληρη ημέρα, χωρίς να πρέπει να τα φορτίζεις στο ενδιάμεσο. Φυσικά κανένα από τα ultrabooks που κυκλοφορούν σήμερα δεν έχουν τέτοιες δυνατότητες.

Η Intel αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τη νέα οικογένεια επεξεργαστών στις πρώτες ημέρες του Ιουνίου. Λίγο αργότερα, διεξάγεται, όπως σίγουρα γνωρίζεις, το WWDC, το ετήσιο συνέδριο της Apple, όπου η εταιρεία παρουσιάζει στο κοινό τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών και ανανεώνει μερικές από τις συσκευές της.

Αν λοιπόν η Apple επιλέξει και πάλι την Intel (δεν έχει λόγο να μην το κάνει), τότε τα νέα MacBook Pro και MacBook Air θα έρθουν με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, κάτι που δεν έγινε την προηγούμενη χρονιά. Υπομονή λοιπόν λίγες βδομάδες ακόμα, ελπίζοντας πως η Apple δεν θα αφήσει τις ανακοινώσεις των νέων laptops για μια άλλη εκδήλωση.

Δες επίσηςΤο WWDC 2013 Γίνεται Sold-Out Μέσα Σε 2 Λεπτά

[via]

Σχολιάστε >
20 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.