Το PJ Tech Catalyst Fund Επενδύει €400.000 Σε iKiosk Και Kyttaro Games

pj-tech-catalyst-fund-01

Μετά τα €330.000 στο Radiojar, δύο ακόμα επενδύσεις σε startups έρχονται από το PJ Tech Catalyst Fund. Τώρα σειρά έχουν τα iKiosk και Kyttaro Games, τα οποία θα χρηματοδοτηθούν με €300.000 και €100.000 αντίστοιχα. Ιδιαίτερα για το δεύτερο, μαθαίνουμε πως είναι το πρώτο startup που μπαίνει στο πρόγραμμα του IQbility, έναν business incubator που δημιουργήθηκε πρόσφατα από τον όμιλο Quest και με τον οποίο συνεργάζεται το PJ Tech Catalyst Fund.

Το iKiosk έχει αναπτύξει ένα σύστημα το οποίο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες περιπτέρων και καταστημάτων ψιλικών ειδών. Μέσα από αυτό κανείς μπορεί να διαχειριστεί τα εμπορεύματα, να εκδόσει αποδείξεις, να ελέγχει τους υπαλλήλους και να κάνει ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ένα τέτοιο κατάστημα. Το Kyttaro Games δραστηριοποιείται στον χώρο του casual gaming, αναπτύσσοντας παιχνίδια για διάφορες mobile πλατφόρμες.

Μιλώντας με τον Λουκά Πηλίτση, CEO του PJ Tech Catalyst Fund, ενημερωθήκαμε πως σύντομα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα δύο επενδύσεις σε ελληνικές startups από το συγκεκριμένο επενδυτικό fund.

Σχολιάστε >
161 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.