Δημιούργησε Το Δικό Σου Περιοδικό Με Το Flipboard 2.0

Flipboard

Αν μέχρι σήμερα το Flipboard βρίσκονταν στην πρώτη σελίδα των εφαρμογών της συσκευής σου, τότε με την έκδοση 2.0 θα είναι σίγουρο πως δεν θα το βγάλεις ποτέ από εκεί.

Το πιο σημαντικό feature της τελευταίας ενημέρωσης είναι πως πλέον το Flipboard σου δίνει τη δυνατότητα να βρεθείς στη θέση του αρχισυντάκτη και να δημιουργήσεις περιοδικά από άρθρα, φωτογραφίες και videos που εσύ επιλέγεις. Αυτά μπορείς είτε να τα κρατήσεις προσωπικά (private) για να ανατρέχεις στο μέλλον σε posts που σε ενδιαφέρουν, είτε να τα κάνεις δημόσια (public) και να έχεις τους δικούς σου συνδρομητές.

Απλώς επιλέγεις το '+' δίπλα σε κάθε post, διαλέγεις ένα όνομα για το περιοδικό, προσθέτεις μια περιγραφή και είναι έτοιμο. Μπορείς να δημιουργήσεις όσα περιοδικά θέλεις, κάτι που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο για όποιον θέλει να δημιουργεί θεματικά περιοδικά (π.χ. Φωτογραφία, Τεχνολογία, Μαγειρική κλπ).

Η προσθήκη νέων posts στα περιοδικά είναι πολύ εύκολη.

Η προσθήκη νέων posts στα περιοδικά είναι πολύ εύκολη διαδικασία.

Πηγαίνοντας στο περιοδικό σου, μπορείς να επιλέξεις ποιο post θα ήθελες να εμφανίζεται ως cover καθώς και να το μοιραστείς με τους followers σου στο Twitter ή μέσω email. Αν βλέπεις οποιοδήποτε ξένο περιοδικό, μπορείς να γίνεις συνδρομητής σε αυτό επιλέγοντας τον σελιδοδείκτη στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης.

Πέρα από την mobile εφαρμογή, η ομάδα του Flipboard δημιούργησε ένα bookmarklet, με το οποίο μπορείς να κάνεις όλο το web flippable. Τι σημαίνει αυτό; Όταν βλέπεις στο web μια σελίδα που θέλεις να προσθέσεις σε κάποιο από τα περιοδικά σου, δεν έχεις παρά να κάνεις click σε αυτό το bookmarklet.

Προς το παρόν το Flipboard 2.0 είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του App Store για iPhone και iPad, όμως σύντομα θα κυκλοφορήσει η ενημέρωση και για το Android.

Σχολιάστε >
78 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.