Νέα Υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα Από Το Taxibeat

Taxibeat

Το Taxibeat εγκαινιάζει από σήμερα μια πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αποστολή αντικειμένων και δεμάτων μέσω ταξί, κυριολεκτικά πόρτα-πόρτα. Η ιδέα δεν είναι καινούργια, αφού εδώ και χρόνια οι εταιρείες ραδιοταξί έκαναν κάτι αντίστοιχο με τα "ασυνόδευτα". Στην περίπτωση του Taxibeat όμως, ξεχωρίζει ο τρόπος με τον οποίο υλοποιήθηκε η όλη υπηρεσία.

Αφού επιλέξεις τις διευθύνσεις παραλαβής και παράδοσης, βλέπεις μια λίστα με τους διαθέσιμους οδηγούς. Κάθε οδηγός έχει θέσει από πριν μια τιμή ανά χιλιόμετρο μεταφοράς. Το Taxibeat υπολογίζει την απόσταση που θα πρέπει να διανύσει το ταξί και έτσι δίπλα στο όνομα του κάθε οδηγού βλέπεις το πόσο θα σου κοστίσει. Εσύ απλά επιλέγεις τον οδηγό που επιθυμείς, κρίνοντας με βάση την τιμή και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Δίπλα στο όνομα κάθε οδηγού βλέπουμε το κόστος της μεταφοράς.

Δίπλα στο όνομα κάθε οδηγού βλέπουμε το κόστος της μεταφοράς.

Το ενδιαφέρον είναι πως σε αντίθεση με ό,τι ίσχυε μέχρι σήμερα, μπορείς να βλέπεις ανά πάσα στιγμή ακριβώς σε ποιο σημείο της διαδρομής βρίσκεται το ταξί που μεταφέρει το δέμα. Όταν αυτό φτάσει στον προορισμό του, ο οδηγός θα πρέπει να καταχωρήσει στο Taxibeat ένα μοναδικό κωδικό που γνωρίζεις μόνο εσύ, ο αποστολέας. Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίζεται πως δεν θα συμβαίνουν απρόοπτα.

Προς το παρόν η υπηρεσία είναι προσβάσιμη μόνο μέσω web και μπορείς να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς από εδώ. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχουν κυκλοφορήσει οι κατάλληλες ενημερώσεις για τις iOS και Android εφαρμογές, έτσι ώστε η αποστολή δεμάτων να γίνεται και μέσα από αυτές.

Σχολιάστε >
13 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.