10 Απίστευτα Tweets Από Τα 7 Χρόνια Λειτουργίας Του Twitter

Tweets

Το Twitter χθες γιόρταζε τα 7 πρώτα χρόνια ζωής του. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχουν εμφανιστεί διάφορα απίστευτα tweets, τα οποία μπορείς να βρεις όλα συγκεντρωμένα σε ένα ένα post στο Quora. Από αυτά διαλέξαμε τα 10 πιο "epic" tweets που έχουν γραφτεί.

Jack Dorsey και πρώτο tweet

Το πρώτο tweet που δημοσιεύτηκε ποτέ. Προέρχεται από τον Jack Dorsey, co-founder του Twitter.

T. Boone Pickens vs Drake

Ο μεγιστάνας των πετρελαίων T. Boone Pickens τη λέει στον Drake, όταν ο τελευταίος υποστηρίζει πως το να βγάλεις το πρώτο σου εκατομμύριο είναι το πιο δύσκολο.

Pope Francis I

Στις 11 Φεβρουαρίου αυτή η κοπέλα έγραψε ένα tweet στα ισπανικά, το οποίο μεταφράζεται ως εξής: "Το αγόρι μου ξύπνησε χθες στις 4 τα χαράματα, λέγοντας πως είδε ένα όνειρο για ένα νέο Πάπα που ονομάζεται Φραγκίσκος Ι και σήμερα παραιτήθηκε ο Βενέδικτος." Το όνομα του νέου Πάπα το μάθαμε στις 13 Μαρτίου και έτσι το παρακάτω tweet γίνεται ακόμα πιο απίστευτο.

Osama bin Laden

Που να γνώριζε τότε ο Sohaib Athar πως έκανε live-tweeting τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ, κατά την οποία σκοτώθηκε ο Osama bin Laden.

Oreo vs AMC Theatres

Τα Oreo είπαν να κάνουν μια ερώτηση στους followers τους, η οποία τελικά δεν άρεσε πολύ στα AMC Theatres. Game on λοιπόν!

Evan Williams

Όταν ακόμα το Twitter δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό, ακόμα και οι co-founders του μιλούσαν πιο ελεύθερα. Για παράδειγμα δες ένα tweet του Evan Williams από το 2008.

Mars Curiosity

Το Mars Curiosity προσγειώνεται στον Άρη και "στέλνει" το πρώτο tweet από την επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Το "Gale Crater I am in you" μας έχει μείνει.

Impossible is nothing

Το πασίγνωστο tweet του Michael Dell, ιδρυτή της ομώνυμης εταιρείας που κατασκευάζει υπολογιστές. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Oprah vs Shaq 0-1

Η Oprah μπήκε στο Twitter το 2009 και καλωσόρισε τους followers της με το παρακάτω tweet. Στα κεφαλαία. Η αποστομωτική απάντηση ήρθε από τον Shaquille O'Neal.

Hudson River

Ένα από τα δεκάδες παραδείγματα των τελευταίων χρόνων, όπου μαθαίνουμε μια σημαντική είδηση πρώτα μέσα από το Twitter και έπειτα από τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η φωτογραφία βρίσκεται εδώ.

[image via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.